OSMAN GÜRÜN FETHİYE’DEN BAŞLADI

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, seçim çalışmalarına Fethiye’den başladı. Gürün, “ Ötekileştirmeden her kesimi kucaklamamız lazım” dedi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan...

OSMAN GÜRÜN FETHİYE’DEN BAŞLADI

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, seçim çalışmalarına Fethiye’den başladı. Gürün, “ Ötekileştirmeden her kesimi kucaklamamız lazım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkan adayı Keramettin Yılmaz’ın adaylık tanıtımı için gittiği Fethiye’de seçim startını da verdi. Fethiye’de esnaf ve pazarı ziyaret eden Gürün, ülkenin gidişatından rahatsız olan kesimin yumruğunu tek bir noktaya vurması gerektiğini söyledi.

Seçmenin demokratik kurallar çerçevesinde, kavga gürültü yapmadan iradesini kullanması gerektiğini belirten CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Gürün, “Cumartesi günü Fethiye’de idik. Fethiye’de Keramettin Yılmaz arkadaşımızın adaylık açıklaması yapıldı. Artık Türkiye’nin ve burada yaşayan insanlarımızın, halkımızın barışa, sevgiye ve birlikteliğe ihtiyacı var. Ötekileştirmeden her kesimi kucaklamamız lazım. Gerek önümüzdeki süreçte ve ileriki dönemde kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmemiz gerekiyor. Bu anlayışımızı vurguladık. Herkesi ülkemizin içinde bulunduğu bu gidişinden ve yaşananlardan rahatsız olanların yumruğunu bir yere vurması gerektiğini ve dolayısı ile demokratik kurallar çerçevesinde sıkıntı yaratmadan, kavga gürültü yaratmadan herkes iradesini o şekilde kullanmasını istedik. Fethiye sanki Muğla merkeze kilometrelerce uzak, ama bana çok yakın bir yer. Hekimliğim esnasında Fethiye’den çok hasta kabul ettim tedavi ettim. Onlarla karşılaştım ve beraber oldum. Bana hayırlı olsun temennisinde bulundular. Fethiyespor maçına gittik. Fethiye’de esnafımızı, Pazar yerini ziyaret ettik. Benim büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak katıldığım ilk çalışma Fethiye oldu” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.