ORYANTRİNG YARIŞMASI MUĞLA'DA

Türkiye Oryantring Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Kademe Türkiye Oryantring Yarışması Muğla’da gerçekleştirilecek. Yarışlara 500 sporcunun katılması bekleniyor.Türkiye Oryantring Federasyonu Başkanlığı 2013 programında...

ORYANTRİNG YARIŞMASI MUĞLA'DA

Türkiye Oryantring Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Kademe Türkiye Oryantring Yarışması Muğla’da gerçekleştirilecek. Yarışlara 500 sporcunun katılması bekleniyor.

Türkiye Oryantring Federasyonu Başkanlığı 2013 programında yer alan ve Türkiye’nin en büyük ve prestijli organizasyonları arasında gösterilen 2. Kademe Türkiye Oryantring Yarışması 21-22 Aralık 2013 tarihleri arasında Muğla’da gerçekleştirilecek.

Cuma gününden itibaren 60’dan fazla kulüpten 1500’den fazla sporcu Muğla’ya gelecek. 2 gün sürecek müsabakalarda sporcular Eski Muğla Sokaklarına yerleştirilmiş hedefleri bularak puan toplamak için kıyasıya yarışacak.

Müsabakaların Muğla’da yapılmasının son derece önemli olduğunu söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “İdarecisi, antrenörü, sporcusu ile birlikte 2 binden fazla misafirimiz olacak. Hem Türkiye’nin önemli bir etkinliğini ilimizde gerçekleştirmiş olmaktan, hem de Muğla’mıza, Muğla esnafımıza bir hareketlilik getirmiş olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Faaliyetin ilimizde yapılması için destek veren Oryantring Federasyonu Başkanımız Doç. Dr. Tekin Çolkaoğlu’na, İl Temsilcimiz Yrd. Doç. Dr. Sümmani Ekinci’ye ve destekleri nedeni ile Muğla Belediyemize teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.