ORTAOKULDAN MUHTEŞEM YILSONU SERGİSİ

MUSTAFA AKTAŞAkademik başarıları, sosyal faaliyetleri ve projeleriyle dikkat çeken Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu; sosyal, kültürel ve sanatsal alanda gerçekleştirdiği örnek çalışmalarla da göz doldurmaya devam ediyor.Salgın...

ORTAOKULDAN MUHTEŞEM YILSONU SERGİSİ

MUSTAFA AKTAŞ

Akademik başarıları, sosyal faaliyetleri ve projeleriyle dikkat çeken Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu; sosyal, kültürel ve sanatsal alanda gerçekleştirdiği örnek çalışmalarla da göz doldurmaya devam ediyor.

Salgın nedeniyle, yaklaşık bir buçuk yıldır uzaktan eğitimde çalışmalarını planlı ve istikrarlı bir şekilde sürdüren okul, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı ''Yıl Sonu Görsel Sanatlar / Teknoloji Tasarım / Sıfır Atık'' sergisini açtı.

18 Haziran 2021 Cuma günü saat 15.00'da Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü tarafından açılışı yapılan sergiye; Belediye Başkan Vekili İsmail Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Osman Koç ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Duygu Yenioğlu ile salgın tedbirleri nedeniyle sınırlı sayıda kişi katıldı.

Okulun resmi instagram sayfasından da öğrenci, veli ve sanatseverlere canlı olarak yayınlanan sergide; ortaokul, anasınıfı ve özel eğitim öğrencilerinin resimleri, teknoloji tasarım ürünleri, 'Sıfır Atık' projesi kapsamında öğrencilerin yaptığı çalışmalar ile 'Değerler Eğitimi' çalışmaları yer aldı.

Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, sergiyi çok beğendiğini emeği geçenleri kutlarken, Okul Müdürü Eray Özbek, serginin açılışını onurlandıran Yatağan Kaymakamına ve tüm katılımcılara teşekkür ederek; serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.