Ortaca’ya yeni hastane

AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, Ortaca’ya yeni ve modern bir devlet hastanesi yapılmasıyla ilgili Bakanlıktan onay çıktığını söyleyerek, proje görüntülerini paylaştılar.Fethiye ve Muğla Devlet Hastanelerindeki...

Ortaca’ya yeni hastane

AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, Ortaca’ya yeni ve modern bir devlet hastanesi yapılmasıyla ilgili Bakanlıktan onay çıktığını söyleyerek, proje görüntülerini paylaştılar.

Fethiye ve Muğla Devlet Hastanelerindeki yoğunluğu azaltacak ve arada kalan bölge insanının daha iyi hizmet almasını sağlayacak olan 100 yataklı hastanenin bölge için çok önemli olduğunu ifade eden Boğa ve Özden, sağlık hizmetinin genele yayıldığını ve yerinde hizmet anlayışının takipçisi olduklarını söylediler. Ak Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden’in özel gayret ve girişimleri sonucu yapım planlamasına alınan Ortaca Devlet Hastanesi B sınıfı bir hastane ve 100 yataklı.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Muğla İl Başkanlığının Kurşunlu Meydanında düzenlediği ve 5000 kişiden fazla Muğlalının katıldığı iftara katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun 3 hastane müjdesinin hemen arkasından Ortaca Devlet Hastane Projesinin onayı bakanlık internet sitesinde yayınlandı.

Turizm merkezi olan bölgemize ve insanımıza yakışır bir donanımda ve güzellikte hastane olacağını ifade eden Boğa ve Özden,  “500 yataklı Üniversite hastanemizin temelini inşallah Kurban Bayramından önce atacağız. Datça Devlet Hastanesinin yapımı devam ediyor. Bodruma 150 yataklı, Ortaca’ya da 100 yataklı hastanemizi de başlattığımız zaman sağlık hizmeti altyapımız büyük ölçüde tamamlanmış olacak” dediler.

 

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.