Ortacalı girişimcilere eğitim

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Çalışma ve iş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) işbirliği ile sürdürülen Girişimcilik...

Ortacalı girişimcilere eğitim

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Çalışma ve iş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) işbirliği ile sürdürülen Girişimcilik Eğitimleri ilçelerde devam ediyor. Gelen talepler üzerine Ortaca’da başlatılan Girişimcilik Eğitimleri, MUTSO Akademik Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Marangoz tarafından veriliyor. Girişimci olmak amacıyla başvuranların arasından seçilen 25 kişi ile Ortaca Kent Konseyi binasında başlatılan eğitimler 9 gün sürecek.

MUTSO organizasyonu ile verilen eğitimlerde, iş planı nasıl yapılır, iş kurarken dikkat edilmesi gereken hususlar, hangi planlamalar yapılmalı ana başlıkları altında girişimcilere detaylı bilgilendirmeler yapılıyor. Girişimciler eğitimden sonra sunacakları iş planı ile kuracakları işler için KOSGEB’in 30 bin TL hibe, 70 bin TL kredi desteğinden yararlanabilecekler.

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.