Ortacalı çiftçilere Vakıf desteği

VakıfBank, Ortaca Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunacak. VakıfBank’ın kredi paketlerinde,  oda üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyaçları...

Ortacalı çiftçilere Vakıf desteği

VakıfBank, Ortaca Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunacak. VakıfBank’ın kredi paketlerinde,  oda üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyaçları karşılanacak ve gelir akışlarına göre kendilerine özel ödeme planı hazırlanacak.

Halden anlayan bankacılık anlayışıyla tarım bankacılığı alanında özel çözümler sunan VakıfBank, son olarak Ortaca Ziraat Odası ile kredi protokolü imzaladı. Protokol kapsamında oda üyeleri, bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipmana kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını, VakıfBank kredileri ile uygun koşullarda karşılayabilecekler.

Hasat dönemi ödemeli krediler

Tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlı uygulamaları ile tarım üreticilerinin hayatını kolaylaştıran VakıfBank, bünyesindeki uzman ekipleriyle yerinde analizler yapıyor ve kişiye özel çözümler sunuyor. Hasat dönemi ödemeli krediler ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlayan VakıfBank, aynı zamanda üreticilere danışmanlık hizmeti de sunuyor.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Tarım Bakanlığı’nın hibe destekli kredilerinin yanı sıra tarımla ilgili her alanda üreticiler, VakıfBank’ın uzman ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veren VakıfBank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere TARSİM Tarım Sigortası hizmeti de sunuyor.

TMO (Toprak Mahsulleri Ofisi), VakıfBank TMO Kart ile ürününü teslim eden üretici ya da tüccarın ürün bedeli ödemesini daha hızlı yapıyor. TMO kartı olan müşteri, yeni hesap açmak zorunda kalmıyor ve zamandan kazanıyor. Üstelik VakıfBank TMO Kart sahibi, 3 ay boyunca “Halden Anlayan Sınırsız Altın Tarife Paketi” ile havale ve EFT’den çek karnesine kadar birçok bankacılık hizmetinden de ücretsiz yararlanıyor. Üreticiye her konuda destek veren VakıfBank, TMO Kart sahiplerinden hesap işletim ücreti de almıyor.

Hasadı bereketli geçen üreticilere altın hesabı

Üreticinin tarımsal amaçlı ihtiyaçlarına yönelik esnek ürün yelpazesini sürekli geliştiren VakıfBank’tan bir yenilik daha! Birikimini altın hesabında değerlendirmek isteyen Ortacalı üreticiler, en yakın VakıfBank şubesinde hesap açtırarak tasarrufunu altın olarak yapabilecek, herhangi bir sebeple nakit paraya ihtiyaç duyduklarında ise hesabındaki altını TL’ye çevirerek aynı gün çekebilecek.

VakıfBank Tarım Bankacılığı ile ilgili detaylı bilgiler en yakın VakıfBank şubesinden ve www.vakifbank.com.tr adresinden öğrenilebilecekler.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.