Ortaca’da yetişti Fenerbahçe’ye transfer oldu

Ortaca Belediyespor alt yapısında yetişen ve U14, U15, U16 takımlarında oynadıktan sonra Alanyaspor’a transfer olan Barış Konukçu Fenerbahçe ile anlaştı.1999 doğum olan, hem sol, hem de sağ kanatta oynayabilen Barış, Ortaca’daki...

Ortaca’da yetişti Fenerbahçe’ye transfer oldu

Ortaca Belediyespor alt yapısında yetişen ve U14, U15, U16 takımlarında oynadıktan sonra Alanyaspor’a transfer olan Barış Konukçu Fenerbahçe ile anlaştı.

1999 doğum olan, hem sol, hem de sağ kanatta oynayabilen Barış, Ortaca’daki başarılı futbolu ile göz doldurmuş ve geçen yıl Alanyaspor’a transfer olmuştu. Burada da başarılı futbolunu sürdüren Barış, oynadığı futbolu ile kısa sürede dikkati çekti ve Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor gibi Türkiye’nin güçlü takımlarının takibine girdi. Yine bu takımların kadrosuna katmak için uzun uğraşlar verdiği Barış Fenerbahçe ile anlaştı.

Ortaca Belediyespor Başkanı Metin Yıldırım Barış’ın Fenerbahçe’ye transferi ile büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek, “Ortaca Belediyespor A takım bazında özellikle son iki sezondur Muğla Süper Amatör lig’de şampiyon olarak kalitesini kanıtlamış bir kulüp. Altyapıya da büyük önem veriyoruz bunun en önemli kanıtı da Barış ve onun gibiler. Kendisine Fenerbahçe’de başarılar diliyorum. Önümüzdeki yıllarda Ortaca’dan gidecek genç sporcular ile ilçemizin adı daha fazla duyulacak” dedi.

Ortaca Belediyespor Alt Yapı Antrenörü Serdar Işık ise, “Ortaca Belediyespor’un alt yapı takımları olarak Türkiye’de ciddi başarılar elde ettik ve derecelere girmiştik. Barış’ta geçtiğimiz yıllarda kadromuzda bu başarılara ortak olan bir futbolcumuzdu. Kendisi Alanya’da bu başarısını sürdürdü ve bugün Türkiye’nin en önemli kulüplerinden Fenerbahçe’ye transfer olarak bizi gururlandırdı” diye konuştu.

Önümüzdeki yıl Fenerbahçe’de ter dökecek Barış Konukçu ise, “Türkiye’nin en önemli kulüplerinden bir tanesine transfer oldum, çok heyecanlı ve sevinçliyim. Futbolda altyapısında oynadığım Ortaca Belediyespor’un bu anlamda büyük katkısı var, oradaki hocalarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.