Ortaca’da trafik kazası; 1 ağır yaralı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Dalyan beldesinden Ortaca’ya gelmekte olan Alper Kara (23) idaresindeki 48 RU 825 plakalı motosiklet sürücüsü, Atatürk...

Ortaca’da trafik kazası; 1 ağır yaralı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Dalyan beldesinden Ortaca’ya gelmekte olan Alper Kara (23) idaresindeki 48 RU 825 plakalı motosiklet sürücüsü, Atatürk Bulvarına dikkatsizce çıkan Hüseyin Çakır’ın (55) kullandığı 48 RB 726 plakalı araçla çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Servisi’ni bildirmeleri üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı Sağlık ekipleri yaralı Alper Kara’yı kaza yerinde ilk müdahaleye yaptıktan sonra, Ambulans ile Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Acil Servis’te Alper Kara’nın yapılan muayenesinde köprücük kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Sürücü Hüseyin Çakır’ın ise İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadesi alındığı ve kaza ile soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.