Ortaca’da, Her İşletmeye Bir Pati

Ortaca ilçesinde Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAKDER) üyeleri ‘’Her İşletmeye Bir Pati’’ adı altında kampanya başlattı.DOHAKDER Başkanı Mebrure Kuzey Blom kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada; "DOHAKDER olarak...

Ortaca’da, Her İşletmeye Bir Pati

Ortaca ilçesinde Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAKDER) üyeleri ‘’Her İşletmeye Bir Pati’’ adı altında kampanya başlattı.

DOHAKDER Başkanı Mebrure Kuzey Blom kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada; "DOHAKDER olarak Dalyan barınağında bulunan köpeklerin tekrar sokağa kazandırılması amacı ile ‘Her İşletmeye Bir Pati’ adı altında kampanya başlattık. Kampanyada amacımız, barınakta bulunan köpekleri, kısırlaştırıp, tedavilerini ve aşılarını yaptırdıktan sonra sahiplenecek işletmeler vasıtası ile tekrar sokağa kazandırmak, Dalyan’ da işletme sahipleri ile görüştük. Birçok işyeri projemize olumlu yaklaştı ve köpekleri sahiplendiler’’ diye konuştu.

Kampanyaya gösterilen desteğin kendilerini mutlu ettiğini belirten Blom, ‘’Bu gün iki köpeğimizi barınaklara geldikleri sokaklarda bulunan işyerlerine teslim edeceğiz. Kısırlaştırması yapılan ve aşıları tamamlanan diğer köpekleri de en kısa zamanda yeni sahiplerine teslim edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz’’ dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.