Ortaca’da Girişimcilik Eğitimi

Gönül Elçileri Projesi'nin ikinci basamağı olan “Kadınlar İçin Mesleki Eğitim" faaliyetleri çerçevesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından 6 Şubat-15 Şubat tarihleri arasında Ortaca ilçesinde Girişimcilik...

Ortaca’da Girişimcilik Eğitimi

Gönül Elçileri Projesi'nin ikinci basamağı olan “Kadınlar İçin Mesleki Eğitim" faaliyetleri çerçevesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından 6 Şubat-15 Şubat tarihleri arasında Ortaca ilçesinde Girişimcilik Eğitimi gerçekleştirilecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in başkanlığında, 81 ilde Vali eşlerinin katılımıyla Aralık 2012'de başlayan Gönül Elçileri Projesi'nin ikinci basamağı olan “Kadınlar İçin Mesleki Eğitim" faaliyetleri çerçevesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından 2014 yılında 6 Ocak - 15 Ocak tarihleri arasında Muğla Merkez, 27 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında Yatağan, 6 Şubat - 15 Şubat tarihleri arasında Ortaca ve 20 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Datça ilçelerinde Girişimcilik Eğitimleri gerçekleştirileceği bildirildi.

Toplam 72 saat sürecek olan eğitim; KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik modülüne uygun yapılacak. Eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlere; ‘‘UGE Katılım Belgesi’’ verilecek. Ayrıca bu belgenin KOSGEB Yeni Girişimci Hibe Desteği başvurusunda kullanılacak bir belge niteliğinde olduğu açıklandı.

Ortaca İlçesi için düzenlenecek eğitim programına kayıt yaptırmak isteyen veya program hakkında bilgi almak isteyenlerin Ortaca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunması gerektiği ifade edildi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.