Ortaca Tarım Çevre ve Turizm Festivali sona erdi

Ortaca ilçesinde bu yıl 18. düzenlenen “Tarım Çevre ve Turizm Festivali” etkinleri Kolpa konseri ile sona erdi. Festival kapsamındaki etkinliklere Ortaca halkı yoğun ilgi gösterirken düzenlenen konserde sahne alan Kolpa grubunu...

Ortaca Tarım Çevre ve Turizm Festivali sona erdi

Ortaca ilçesinde bu yıl 18. düzenlenen “Tarım Çevre ve Turizm Festivali” etkinleri Kolpa konseri ile sona erdi. Festival kapsamındaki etkinliklere Ortaca halkı yoğun ilgi gösterirken düzenlenen konserde sahne alan Kolpa grubunu yakından görmek isteyen bazı gençler izdihama neden oldu. Festival etkinliklerinde Rodos Embona halk oyunları ekibinin gösterisi de ilgiyle izlendi.

Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; festival etkinliklerine katılan Rodos Embole halk oyunları ekibine teşekkür etti. Festival etkinlikleri kapsamındaki basketbol maçlarında derece alan gençlere kupa ve madalyaları verildi. Halkoyunları gösterisi ve ödül töreninin ardından Kolpa grubu sahne aldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Kolpa konserinde grup üyelerini yakından görmek isteyen bazı gençler kısa süreli izdihama neden oldu.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.