Ortaca Lisesi mezunları buluştu

Ortaca Ortaokulu ve Lisesi Mezunları Eğitim Derneği tarafından düzenlenen kaynaşma ve dayanışma etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.Ortaca Lisesi ve Ortaokulu Mezunları, okulun geleneksel gecesinde Dalyan Denizkızı Restaurant’ta...

Ortaca Lisesi mezunları buluştu

Ortaca Ortaokulu ve Lisesi Mezunları Eğitim Derneği tarafından düzenlenen kaynaşma ve dayanışma etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Ortaca Lisesi ve Ortaokulu Mezunları, okulun geleneksel gecesinde Dalyan Denizkızı Restaurant’ta düzenlenen gecede bir araya geldiler. Geceye Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Haluk Türkoğlu, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Avcı, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, ile kurulduğu günden bu yana Ortaca Lisesi ve Ortaokulu’ndan mezun olanlar katıldı.

Açılışta konuşan Ortaca Ortaokul ve Liseliler Eğitim Derneği Başkanı İbrahim Agaya, “Ortaca Ortaokulu ve Lisesinin geleneksel hale getirdiği mezunlarla buluşma yemeğini, bu yıl da Dalyan’da düzenledik. Her yıl olduğu gibi bu yılda gecemizde elde edilecek olan gelir ile öğrencilere yardımda bulunacağız. Derneğimizin amacı, üyelerimiz arasında bilimsel, mesleki, sosyal bağlantılar kurmak, maddi ve manevi dayanışmalı artırmak için çalışmalarda bulunmak. Ayrıca elde ettiğimiz gelirlerle, ihtiyacı olan ve halen Ortaca Lisesi öğrencileri ve mezunu olup, üniversiteye giden öğrencilerine maddi ve manevi olanaklarla desteklemek için çalışmalar yapılıyor. Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, vatansever, milliyetçi, demokrat, güven duyulan, hoşgörülü ve başarılı bir eğitim-öğretim ile haklarını arayan, özgüveni tam, anasına babasına eşine saygılı, küçüklerini her zaman koruyup kollayan, seven bir nesil için elbirliği ile çalışıyoruz. Gecemizin düzenlemesinde katkıları olan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Gecede liseli gençlerden oluşan gurupların yanı sıra Ali Orhan Dönmez tarafından söylenen türkülere yemeğe katılanlar tarafından eşlik edildi. Konuklar piste çıkarak gönüllerince eğlendiler.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.