Ortaca İkincilikle döndü

Ortaca Belediyespor, Aydın'da düzenlenen İl Yöre Kulüpler 3 .Lig Satranç Turnuvası'nda ikinci oldu.15 Mart'ta başlayarak 1 Haziran tarihinde sona eren ve 10 kulübün yarıştığı Aydın İl Yöre Kulüpler 3 .Lig Satranç Karşılaşmaları...

Ortaca İkincilikle döndü

Ortaca Belediyespor, Aydın'da düzenlenen İl Yöre Kulüpler 3 .Lig Satranç Turnuvası'nda ikinci oldu.

15 Mart'ta başlayarak 1 Haziran tarihinde sona eren ve 10 kulübün yarıştığı Aydın İl Yöre Kulüpler 3 .Lig Satranç Karşılaşmaları sona erdi. Muğla ilinden Milas Belediyespor, Muğla Spor ve Ortaca Belediyespor ile Aydın’dan 7 kulübün karşılaştığı Kulüpler Karşılaşmalarında 9 puanla Aydın Satranç Eğitim Merkezi Kulübü, birinci olurken, Ortaca Belediyespor ise 8 puanlaikinci oldu. İlk üç kulübün, Konya’da 22-29 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Kulüpler Şampiyonası 2. Lig Yükselme Karşılaşmaları’na katılacak olması, karşılaşmaların çekişmeli olmasını sağladı.

2.olan Ortaca Belediyespor Kulübü satranç takımı şu isimlerden oluştu; Kulüp satranç antrenörü Hasan Güneş eşliğinde; Zeki Koç, Atakan Çöl, Ozan Tuna Yakar, Abdullah Doğukan Dere, Emre Güneş, Duru Tuncer, Naci Özbek, Ada Çelik, Burhan Dündar ve Ferat Caner Hafızoğlu.

Ortaca Belediyespor; 1. karşılaşmada Söke Remzi Zeytinoğlu SK’nü 7-1, 2. turda Nazilli Belediyespor’la 4-4 berabere kaldı, 3. turda Muğla Spor’u 6.5-1.5 skorla yendi, 4. turda Aydın SHÇEK SK’nü 8-0 yendi, 5. ve son turda birinci sırada turnuvaya başlayan Aydın Satranç Eğitim Merkezi SK ile 4-4 berabere kalarak başarıya imza attı ve Konya vizesini aldı.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.