Ortaca Hastanesi ihalesi yapılıyor

Ortaca ilçesine yapılacak olan 100 Yataklı Ortaca Devlet Hastanesi yapım işleri ihaleye çıkıyor. TOKİ, ihaleyle ilgili işlemlerin tamamlandığını ve ihalenin 22 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşeceğini açıkladı.Ortaca İlçesine...

Ortaca Hastanesi ihalesi yapılıyor

Ortaca ilçesine yapılacak olan 100 Yataklı Ortaca Devlet Hastanesi yapım işleri ihaleye çıkıyor. TOKİ, ihaleyle ilgili işlemlerin tamamlandığını ve ihalenin 22 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşeceğini açıkladı.

Ortaca İlçesine 100 Yataklı Devlet Hastanesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi inşaatı işi 22 Ekim 2013 tarihinde saat 15.00 de ihale ediliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, uzun bir mücadele süreci yaşadıklarını, bu güne kadar sürecin her safhasında çıkan problemlerle birebir ilgilendiklerini, 100 yataklı Devlet Hastanesinin bölgenin ihtiyaçlarına ve sağlık turizmine de cevap verecek şekilde planlandığını ve modern teçhizatla hizmet vereceğini ifade ettiler.

Boğa ve Özden, Ortaca Devlet Hastanesinin hizmete girmesiyle bölgedeki vatandaşların Fethiye ve Muğla Devlet Hastanelerine taşınmaktan kurtulacaklarını ve sağlık hizmetini kendi bölgelerinde ikametlerine yakın bir alanda alabileceklerini, bu hizmetin aynı zamanda Fethiye ve Muğla Devlet Hastanelerinin yoğunluğunu da azaltacağını ifade ettiler.

Diğer taraftan Muğla Üniversite Araştırma Hastanesinin de ihale çalışmalarının devam ettiğini ve bu çalışmanın da sonuçlanmasıyla Muğla’nın sağlık alt yapısı alanında önemli oranda sorunlarını halletmiş olacaklarını belirten AK Parti Muğla Milletvekilleri, “Muğla’nın Adli Tıp hizmeti daha önce İzmir’den alınırken, Yerkesik’te Adli Tıp Şubesi açılarak hemşehrilerimizin iki gün ve bazen daha fazla adli tıp kapılarında beklemeleri önlenmiştir” dediler.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.