Ortaca Belediyspor’dan, teröre protesto

Bölgesel Amatör Ligi’nin 10. Grup takımlarından Ortaca Belediyespor, Ankara, Diyarbakır ve Şırnak’ta yaşanan terör saldırılarını Türk Bayrağı açarak protesto etti.Yapılan protesto hakkında bilgi veren Ortaca Belediyespor...

Ortaca Belediyspor’dan, teröre protesto

Bölgesel Amatör Ligi’nin 10. Grup takımlarından Ortaca Belediyespor, Ankara, Diyarbakır ve Şırnak’ta yaşanan terör saldırılarını Türk Bayrağı açarak protesto etti.

Yapılan protesto hakkında bilgi veren Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Göksel Özdemir; “Ankara’daki patlamada ölen 28 kişi ve 61 yaralanan vatandaşlarımız için antrenman öncesi Ortaca Belediye Tesislerinde Türk Bayrağı açıp, protestoda bulunduk. Ortaca Belediye Spor olarak dünyada ve ülkemizdeki terör olaylarını şiddetle kınıyoruz. Ölen vatandaşlarımızı Allahtan rahmet, yakınlarını sabırlar diliyoruz. Bu tür eylemlerin bundan sonra olmamasını Ortaca Belediyespor olarak diliyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Ligi 10. grupta alt sıralardan kurtarmak için mücadele eden Ortaca Belediyespor Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Usaş Uşak Spor maçının hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeğe başladı.

Usaş Uşakspor maçı için hazırlıklarının tamamlandığını bildiren Teknik Direktör Göksel Demirtaş; Usakspor şampiyonluğa oynayan bir takım. Bizim şiddetle puana ihtiyacımız var. Zor bir karşılaşma olacaktır. Ortaca Belediye Spor olarak bizim için 3 puan önemli. Hazırlıklarımızı tamamladık. Takımda sadece Emre’nin sakatlığının dışında eksik futbolcumuz yok. Ortaca Belediye Spor olarak bizim için bundan sonraki karşılaşmalar final havasında geçecektir. Grupta en fazla puan takım olacağız. Yeterki seyircimiz bizi maç sonuna kadar desteklesen. Biz takım olarak bunu istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.