Ortaca Belediyespor'da tek hedef galibiyet

Süper Amatör Küme’de Başarılı sonuçlar alarak lig’teki liderliğini sürdüren Ortaca Belediyespor, bu hafta yapacağı Yeni Milasspor maçı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.Muğla Süper Amatör Küme’de liderliğini...

Ortaca Belediyespor'da tek hedef galibiyet

Süper Amatör Küme’de Başarılı sonuçlar alarak lig’teki liderliğini sürdüren Ortaca Belediyespor, bu hafta yapacağı Yeni Milasspor maçı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Muğla Süper Amatör Küme’de liderliğini sürdüren Ortaca Belediyespor, Yatağanspor karşısında alınan 3 puan morali ile Yeni Milasspor ile yapacağı karşılaşmayı kilitlendi.

Teknik direktör Deniz Kibar ve kaleci antrenörü Teoman Aktaş nezaretinde çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı ekip, takımda cezalı ve sakat futbolcusu olmayıp, tam kadro olarak çalışmalarını devam ediyor.

Yeni Milas Spor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıkları hakkında bilgi veren Teknik Direktör Deniz Kibar; “Grubumuzda ikinci olan Yeni Milas Spor ile Milas’ta yapacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını tam kadro olarak çalışmalarımı devam etmekteyiz. Yeni Milas Spor’un hedefi Ortaca Belediye Spor olduğunu söylüyormuş. Bendeki hedef Yeni Milas Spor değil, bendeki hedef belli. Bir üst gruptur. Ben Milas’ta 2,5, 3 sene futbol oynadım. Milaslılar beni tanır ve sever. Ben burayı takımı burada bırakmak için gelmedim. Amacım bu takımı yukarıya çıkarmaktır. Ligde hedefin olsa ne olacak, çünkü ortada ployf var. Ligde lider olup, 10 puan takmış olsan ne yazar. Şuanda ligin kıymeti yok. Yukarıdaki takımların ne yapacağı önemlidir. Biz ona bakacağız. İkinci yarıda takip edeceğiz. Bu karşılaşma çok şey belirlemez. İkinci yarıda oynayacağımız maçlar belirler. Biz takım olarak Yeni Milas maçı için bir şey düşünmüyorum. Bizim takım her takıma karşı oyun sistemini kendisi belirler. Bu tür maçlarda futbolculara ayrı bir şey söylemem. Kendileri ne yapacaklarını bilirler. Milas’ta normal bir maç oynar gibi oynayacağız. Benim takım dün nasıl oynayacaksa, yarında aynı şekilde oynar. Bizim takım futbolu kalecisi, savunması, orta sahası ve ileri uç elemanları ile oynar. Hiçbir zaman kapalı savunma futbolu oynatmayı düşünmedim; futbolun güzelliği goldür. Her zaman hücum futbolunu tercih ederim. Ben baştan söylemiştim, 4. haftadan sonra herkes takımdaki değişikliği görmeye başlar dedim, şimdi görüyorlar. Takım futbol oynamaya başladı. Bundan sonrada daha da iyi olacağız. Benim amacım Milas’ı yenmek değil benim amacım finali oynamaktır. Bunu için çalışmalarımızı devam ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.