Ortaca Belediyespor, transfere hızlı başladı

2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Ortaca Belediyespor’da kadro kurma çalışmaları başladı.Ortaca Belediyespor Kulübü, internet sitesinden yeni sezon öncesi transfer ettiği ve yeniden anlaşma...

Ortaca Belediyespor, transfere hızlı başladı

2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Ortaca Belediyespor’da kadro kurma çalışmaları başladı.

Ortaca Belediyespor Kulübü, internet sitesinden yeni sezon öncesi transfer ettiği ve yeniden anlaşma yaptığı sporcuları sporseverlere duyuruyor. İç transferde kaptan Semihcan Aslan, Mert Kabaş, Uğur Çakın, Yusuf Asa, Sercan Sakarsu, Emre Kuncak, Gökhan Kabayel ile anlaşan Ortaca Belediyespor, Muğlaspor’dan defans oyuncusu İnan Karabulut’u Yatağanspor’dan Sedat Sezgin’i, Sarayköyspor’dan kanat oyuncusu Berk Saraç’ı, Karabükspor, Aydınspor, Torbalıspor, Nazilli Belediyespor, Kilimli Belediyespor ve Bodrumspor’da da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli kaleci Erdekspor’dan Gökhan Yılmaz’ı renklerine bağladı.

Ortaca Belediyespor geçtiğimiz sezon takımı şampiyon yaparak BAL’a çıkaran Teknik Direktör Egemen Urhan ve Kaleci Antrenörü Teoman Aktaş’la yollarına devam kararı alırken yardımcı antrenörlüğe ise şampiyonlukta büyük pay sahibi Erhan Şentürk’ü getirdi. BAL’a iddialı hazırlanan Ortaca Belediyespor’da transfer çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 345 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.