ORTACA BELEDİYESİ’ NDEN

Tülay SÜKÜNBALIK HALİ VE EL SANATLARI MERKEZİOrtaca Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa bir ''Dalyan Balık Hali ve El sanatları Merkezi"  projesi hazırlama girişiminde bulundu. Bu amaçla Çevre ve Şehircilik...

ORTACA BELEDİYESİ’ NDEN

Tülay SÜKÜN

BALIK HALİ VE EL SANATLARI MERKEZİ

Ortaca Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa bir ''Dalyan Balık Hali ve El sanatları Merkezi"  projesi hazırlama girişiminde bulundu. Bu amaçla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ na bir proje sunan Ortaca Belediyesi, projelerinin bakanlık onayından geçer geçmez, Dalyan’ da inşaata başlanılacağını duyurdu.

YOL ve DRENAJ ÇALIŞMASI

Ortaca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ ne bağlı ekiplerin, ilçe genelinde, yağmur suyu drenaj çalışmaları ile asfalt kaplama yol çalışmalarını sürdürdüğü bilgisi paylaşıldı.

Bahçeli Evler’ in 9 No’lu Sokağı’ nda, yağmur suyu drenaj, Arıkbaşı Mahallesi 611 No’lu ve Dalyan Mahallesi Şükrü Çavuş Sokaklar’ da yol, Beşköprü Mahallesi 110 No’lu Caddesi, Vedat Kaban Sokak’ ta ise asfalt yapım çalışmasının devam ettiği bildirildi.

SAĞLIK DENETİMLERİ

Ortaca Belediyesi,  Zabıta Müdürlüğü Ekipleri’ nin, korona virüs(covid-19) denetimlerine devam ettiği açıklandı.

Ekipler’ in, İlçe Geneli’ nde düzenli olarak maske, hijyen ve sosyal mesafe denetimlerine devam ettiği bildirilirken, Ortaca Belediyesi’ nin, halk sağlığı ve güvenliğini her şeyden önce tuttuğunun bilgisi paylaşıldı.

Zor bir süreçten geçildiğine dikkat çekilen bildiride, Ortacalılar’ a sağlıklı bir ortam sağlanması adına, zabıta ekiplerinin denetimlerini büyük bir titizlikle sürdürdüğü belirtilirken, gerekli özeni gösterip, maske ve sosyal mesafe kurallarını uygulayan Ortacılar’ a da teşekkür edildi.

Bu haber toplam 516 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.