Orta Sahada imza töreni

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor yeni teknik direktörü Beyhan Çalışkan için stat ortasında imza töreni düzenledi. Başkan İsmail Öztürk, profesyonel şube sorumlu Okan Uysal, yöneticiler, futbolcular ve...

Orta Sahada imza töreni

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor yeni teknik direktörü Beyhan Çalışkan için stat ortasında imza töreni düzenledi. Başkan İsmail Öztürk, profesyonel şube sorumlu Okan Uysal, yöneticiler, futbolcular ve taraftarların katıldığı törende sözleşmeye Beyhan Çalışkan ile İsmail Öztürk alkışlar arasında imza attılar. İmza töreni Fethiyespor’un kuruluş yıl dönümünü hatırlatmak amacıyla tam saat 19.33’de gerçekleştirilirken teknik direktör Beyhan Çalışkan imza töreninin ardından Pazar günü of sporla karşılaşacak Fethiyespor takımına ilk çalışmasını yaptırdı. Fethiyespor başkanı İsmail Öztürk Fethiyespor’u tanıyan Beyhan Çalışkanla anlaşıp takımı teslim ettiklerini belirterek, “Hocamız ve futbolcularımıza sonsuz inancımız var.  Bayrağı en tepeye dikeceklerini, heyecan ve stratejiyi yakalayıp Fethiyespor’un hedefleri doğrultusuna taşıyacaklarına inanıyoruz. dedi.

Sözleşme imza töreninde oldukça heyecanlı gözüken Fethiyespor teknik direktörü Beyhan Çalışkan Fethiye ve Fethiyespor’un kendisi için ilk göz ağrısı olduğunu 3 yıllık aradan sonra tekrar takımın başında olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.