Örnek Eğitim Uygulamaları Sergisi açıldı

Muğla’da ‘Değerler Eğitimi İle Zamanı Değerlendiriyorum’ adlı projesi kapsamında hazırlanan eserler sergilendi.Muğla Eğitiminde Bilge Hareketi kapsamında Örnek Eğitim Uygulamaları proje yarışmasında Değerler Eğitimi...

Örnek Eğitim Uygulamaları Sergisi açıldı

Muğla’da ‘Değerler Eğitimi İle Zamanı Değerlendiriyorum’ adlı projesi kapsamında hazırlanan eserler sergilendi.

Muğla Eğitiminde Bilge Hareketi kapsamında Örnek Eğitim Uygulamaları proje yarışmasında Değerler Eğitimi alanında Atakent İlkokulu Müdür Yardımcısı Önder Aktaş ve Sınıf Öğretmeni Erdal Gök tarafından hazırlanan ‘Değerler Eğitimi İle Zamanı Değerlendiriyorum’ adlı projenin sunumu Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Sergi Salonu’nda sergilenip yapıldı.

Muğla Ticaret Odası sergi salonunda yapılan proje sunum ve sergi törenine Muğla Valisinin eşi Hülya Çiçek, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Sarıhan, Menteşe Kaymakamı Zeki Özdemir, protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Proje katılımcılar tarafından ilgi ve takdirle karşılandı.

Projenin çıkış noktası olarak ülke genelinde 1 milyonu aşkın sayıdaki taşımalı eğitim uygulamasından yararlanan öğrencilerin taşıma araçlarında geçen zamanlarını etkin ve verimli kullanmasını sağlamaktı. Bunun için taşımalı eğitim servislerinden Dalaman-Gürleyk Servisinde gerçekleştirilmek istenen proje hayata geçirildi..Aracın teknolojik donanımını SS 261 nolu Dalaman Servis Kooperatifi Başkanı Ekrem Daşdemir hazır hale getirdi..Öğrencilere seyahat esnasında farkında olmadan öğrenmelerini sağlayacak,aynı zamanda da daha konforlu seyahat etmelerini sağlayıp, olası sorun davranışların önüne geçmeyi hedefleyerek derlenen eğitici filmler izletildi, projenin başarılı olduğunu görüldü. Bütün servislerde her mesafeye uygun şekilde hazırlanacak programlarla taşımalı eğitimin daha kaliteli biçimde yürütülmesinin sağlanması gerektiği anlaşıldı. Çalışmaların bu yönde devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.