Ormanspor’lu yıldızların ağabeylerinin izinde

Basketbol'da alt yapıya da son derece önem veren Muğla Orman basketbol Kulübü yönetimince bu sene oluşturulan Yıldızlar Takımı Milas Belediyesini yenerek 3.Lük kupasını almayı başardı.Genç ve başarılı Antrenör Necdet Duman'ın...

Ormanspor’lu yıldızların ağabeylerinin izinde

Basketbol'da alt yapıya da son derece önem veren Muğla Orman basketbol Kulübü yönetimince bu sene oluşturulan Yıldızlar Takımı Milas Belediyesini yenerek 3.Lük kupasını almayı başardı.

Genç ve başarılı Antrenör Necdet Duman'ın antrenörlüğünü yaptığı takım Kasım ayından beri süren zorlu Ligin ardından 3 lük kupasını kazanmayı başardı. Yıldız takımın yeni kurulduğunu belirten Antrenör Necdet Duman buna rağmen çok çalışan oyuncularının başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Hedeflerinin 3.Lig'de başarılı olan takıma oyuncu yetiştirmek olduğunu belirten Duman Yıldız; “Takımımızdan bazı oyuncularımız Gençler kategorisinde de yer alıyorlar. Gençlerde de Lideriz. Bu sene şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum, bu bakımdan son derece başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz” diye konuştu.

Sporcu ailelerinin Ormanspor Yönetiminin her zaman büyük destek verdiğini söyleyen “Necdet Duman emek veren gece gündüz idman yapan sporcularımı yürekten kutluyorum” dedi.

İl 3.sü olan Muğla Ormanspor Yıldız takımı'nın kupasını Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ayşe İnceoğlu verdi.

Şampiyonada 2.liği Bodrum Marmara Koleji Birinciliği ise Fethiye Belediyespor elde etti.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.