Ormanspor’a taraftar desteği

Bu hafta sonu Bodrum Belediyespor ile karşılaşacak olan Ormanspor Basketbol Takımını ziyaret eden taraftarlar oyunculara ve teknik heyete moral ve destek verdi.Hafta sonu Bodrum Belediye Bodrumspor’u yenerek önemli bir galibiyet elde...

Ormanspor’a taraftar desteği

Bu hafta sonu Bodrum Belediyespor ile karşılaşacak olan Ormanspor Basketbol Takımını ziyaret eden taraftarlar oyunculara ve teknik heyete moral ve destek verdi.

Hafta sonu Bodrum Belediye Bodrumspor’u yenerek önemli bir galibiyet elde eden Ormanspor Basketbol Takımını taraftarları yalnız bırakmadı. Orman Muhafaza Memuru Ömer Yanmadık, Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarından Ali Akçay, yönetim kurulu üyesi Muhittin Akçay’ın da hazır bulunduğu taraftarlar idman sonrasında sporculara elleri ile baklava yedirdiler.

Özellikle son maçta ki oyundan sporcuların hırs ve azimlerinden çok etkilendiklerini belirten Ömer Yanmadık, “Biz de arkadaşlarımızla oyuncularımıza böyle bir jest yapmak istedik.  Ormanspor Basketbol Takımımız ilimizin tek Basketbol takımı olarak önemli bir misyon yükleniyor. Her şey futboldan ibaret değil. Bu çocuklara, takımımıza sahip çıkmalıyız.” dedi.

Ormanspor Basketbol Takımı kaptanı Omay Yıldırım bu güzel jestleri nedeni ile taraftar grubuna teşekkür etti.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.