Ormanspor’a ormanda mangal keyfi

Haftayı Bay takım olarak geçiren Muğla’nın Türkiye Basketbol 3.Lig’indeki tek  temsilcisi Ormanspor’da, Başkan Vedat Dikici sporcularla Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğünde bir araya geldi.Ligde en son deplasmanda Bornova...

Ormanspor’a ormanda mangal keyfi

Haftayı Bay takım olarak geçiren Muğla’nın Türkiye Basketbol 3.Lig’indeki tek  temsilcisi Ormanspor’da, Başkan Vedat Dikici sporcularla Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğünde bir araya geldi.

Ligde en son deplasmanda Bornova Belediyesi karşısında galibiyetle dönen  Ormanspor’da moraller yerinde. Haftayı Bay geçiren takım Kuşadası deplasmanı öncesinde Kulüp Başkanı Vedat Dikici’nin verdiği Mangal ziyafetinde bir araya geldi. Güzel güneşli bir havada gerçekleşen yemekte sporcular stresli lig maratonunda bir nefes almış oldu.

Yemekte sporculara seslenen Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, ligin uzun ve zorlu bir maraton olduğunu belirterek “Bu maratonda ayakta kalmayı başaranlar hedefe ulaşacaktır” dedi. Kendilerinin sınırlı imkanlarla güzel şeyler başarmaya çalıştıklarını da söyleyen Dikici, “Her ne kadar çok büyük yatırım yapan takımlar varsa da bizde elimizde ki imkanlarla en yukarıya çıkmaya çalışacağız”diye konuştu.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.