Ormanspor’a moral kahvaltısı

Geçtiğimiz hafta İstanbul Teknik Üniversitesi Basketbol  takımını kendi evinde  yenilgiye uğratan Muğla Orman Spor,  moral kahvaltısında bir araya geldi.  Müco’ nun Kötekli şubesinde gerçekleşen kahvaltıya ...

Ormanspor’a moral kahvaltısı

Geçtiğimiz hafta İstanbul Teknik Üniversitesi Basketbol  takımını kendi evinde  yenilgiye uğratan Muğla Orman Spor,  moral kahvaltısında bir araya geldi.  Müco’ nun Kötekli şubesinde gerçekleşen kahvaltıya  Orman Spor Basketbol takımı oyuncuları, teknik heyet ve yönetim kadrosunun yanı sıra Muğla  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz katıldı.  Müco mekanlarının kurucu ve işletmecisi Mücahit Uslu tarafından Orman Spora destek amaçlı düzenlenen kahvaltı organizasyonunda konuşan Öçalmaz ,  Orman Spor’un her geçen gün büyüyen ve Muğla adını Türkiye çapında galibiyetlerle duyurabilen bir oluşum olduğunu belirterek ,’’ Gençlerimizin sporla uğraşabilmeleri ve hayatlarının bir parçası haline getirmeleri için Müdürlük olarak gerekli tüm çalışmaları koordineli bir şekilde gerçekleştiriyor ve kesintisiz destek veriyoruz.  Kazanılan her  zafer bizler için sevinç ve gurur kaynağı olmakta. Basketbol alanındaki farklı yükselişlerinden dolayı başta Orman Spor’un yetenekli ve değerli takım oyuncuları olmak üzere, tüm  teknik heyeti  ve yönetimi  kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Ayrıca burada bizleri bir araya getirip mükemmel bir şekilde ağırlayan genç işletmeci Mücahit Uslu’ya da desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Düzenlediği Kahvaltı organizasyonuyla ilgili bilgi veren Mücahit Uslu ise ‘’Bende spor sever bir Muğlalıyım,  zaman zaman genç sporcular için bu tür destek organizasyonları düzenliyoruz. Sporun ve sporcunun arkasında olup, Muğla adını yükseltmek adına bizimde bir payımız olabilirse ne mutlu bizlere’’ dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.