Ormanspor yine zaferle döndü

İlk beşte yer alan Aytaç Özkul ve Orkun Şenel gibi iki önemli oyuncusundan eksik gittiği Samsun Deplasmanında Samsun DSİ'ye sahayı dar eden potanın efeleri bu zor deplasmandan 85-53 gibi net bir skorla dönerek, 2.Ligin en güçlü...

Ormanspor yine zaferle döndü

İlk beşte yer alan Aytaç Özkul ve Orkun Şenel gibi iki önemli oyuncusundan eksik gittiği Samsun Deplasmanında Samsun DSİ'ye sahayı dar eden potanın efeleri bu zor deplasmandan 85-53 gibi net bir skorla dönerek, 2.Ligin en güçlü adaylarından birisi olduğunu gösterdi.

Yükselme Grubunda oynadığı 7 maçın 7’sini de kazanan Yeşil Beyazlılar Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un evsahipliğinde gittikleri zorlu deplasmanda adeta rakibe sahayı dar ettiler. Oyunun ilk başından itibaren üstünlüğü ele geçiren Ormanspor, özellikle oyun kurucuları Egemen ve Batu'nun etkili oyununa pota altında Evren Sönmezcan'ın etkili oyunu eklenince bu üstünlüğünü oyunun sonuna kadar sürdürmeyi başardı. Çok önemli iki oyuncusunun kadroda olmadığı maçta 1994 doğumlu Burak Emin Uğur ve Samed Kaygısız'a şans veren tecrübeli Baş Antrenör Ömer Petorak, genç oyuncuların gösterdiği etkili ve güzel oyun sonrasında ne kadar doğru bir karar verdiğini gösterdi.

Bu sonuçla 6 grubta 36 takımın yer aldığı yükselme gruplarında namağlup 4 takımdan birisi olarak devam eden Pota'nın Efeleri Pazar günü THY'nin tarifeli uçağı ile Muğlaya döndü. Karşılaşma sonrası sporculara izin vermediklerini söyleyen Genel Menajer İlker Cömert, “Hafta sonu kendi evimizde ligin zorlu rakiplerinden Kepez Belediye ile karşılaşacağız. Kepez Belediye İstabul Yıldırımspor'u yenerek yükselişe geçti. Evimizde oynayacağımız bu maç bu nedenle önem arz ediyor.Bu bakımdan hemen pazartesi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz belli. Bu hedefe ulaşana kadar durmak dinlenmek yok” dedi.

Öte yandan Eski Muğla Valisi, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un kendilerini son derece mükemmel bir şekilde misafir edip yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Cömert, “ Muğla'yı seven, Muğla'ya gönül veren,Muğla'da bir şeyler olmasını destekleyen, işadamı, bürokrat, siyasetçi eş dost değerli büyüklerimizin destekleri himayeleri ile yol almaya devam ediyoruz. Özellikle her konuda önümüzü açan destek veren geldiğimiz bu önemli noktanın en önemli mimarlarından birisi olan Muğla Orman Bölge Müdürümüz Ali Yıldırım'a sonsuz teşekkür ediyor destekleri nedeni ile bu önemli galibiyeti kendisine armağan ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.