Ormanspor Yaz Okulu sona erdi

Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele eden Ormanspor’un tecrübeli  antrenörleri tarafından açılan Basketbol Okullarının yaz dönemi sona erdi.Muğla Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törenle belgeleri dağıtılan oyuncuların...

Ormanspor Yaz Okulu sona erdi

Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele eden Ormanspor’un tecrübeli  antrenörleri tarafından açılan Basketbol Okullarının yaz dönemi sona erdi.

Muğla Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törenle belgeleri dağıtılan oyuncuların yaptığı gösteri maçında 3 aylık süreç sonunda geldikleri nokta göz kamaştırdı. Törene Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, Basketbol İl Temsilcisi Alaattin Akçam, Ormanspor Yönetim Kurulu üyeleri İlker Cömert ve Muhittin Akçay katıldı. Tüm antrenörlerin de tam kadro hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, “Yaz dönemini başarı ile tamamlayan sporcuları tebrik ediyorum. Onların 3 ay gibi kısa bir sürede geldikleri nokta antrenörlerimizin ve kulübümüzün başarısı, Basketbola bakış açısını yansıtmaktadır. Emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Alt yapılara büyük önem verdiklerini de belirten Dikici, Spor Okullarının Kış dönemi çalışmalarının Kasım Ayında başlayacağı müjdesini de verdi.

Muğla’da Basketbolun geldiği noktanın önemine değinen Basketbol İl Temsilcisi Alaattin Akçam ise başarılı, disiplinli, basketbolu tüm ayrıntıları ile ciddi anlamda ele alan oyuncularının gelişimini takip edip birebir ilgilenen bir spor okulu olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, desteklerinden dolayı Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici’ye teşekkür etti.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.