Ormanspor Yaz Kursları başladı

Muğla’nın tek profesyonel basketbol takımı olan Ormanspor’un 5-17 Yaş Çocuk ve Gençler için açtığı Basketbol Yaz Kursları başladı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Açık Alan Spor Tesislerinde Pazartesi-Çarşamba ve Perşembe...

Ormanspor Yaz Kursları başladı

Muğla’nın tek profesyonel basketbol takımı olan Ormanspor’un 5-17 Yaş Çocuk ve Gençler için açtığı Basketbol Yaz Kursları başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Açık Alan Spor Tesislerinde Pazartesi-Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilen kurslara 5-8 yaş grubu çocuklar ilgi gösteriyor. Çalışmalarda hedeflerinin çocukların sadece yaz tatilini geçirmeleri olmadığını belirten Ormanspor Antrenörü Barış Karayel, “Biz burada yaptığımız 3 aylık yaz kurslarının ardından çocuklarımızın, gençlerimizin Basketbolu öğrenmelerini, kendilerini geliştirmelerini hedefliyoruz. Bazı ailelerimiz yazın çocuk boş durmasın mantığı ile hareket ediyor. Bunu doğru bulmuyoruz” dedi.

Çocukların erken yaşta Basketbol gibi elit bir spora yöneltilmelerinin onların fiziksel, ruhsal açıdan gelişimlerine katkıda bulunacağını söyleyen Karayel, “5-8 yaş grubun yanı sıra 11-17 yaş grubunda performans çalışmaları da yapıyoruz. Gençlerin durumuna göre bir çalışma planı benimsiyoruz. Tüm bunlarla beraber çalışmalarımızda her türlü alet ve bilimsel çalışmalardan da yararlanıyoruz. Amacımız Muğla’da çocuklarımızın ve gençlerimizin Basketbol sevmeleri ve ilerlemeleri” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.