Ormanspor ümit verdi

Haber MerkeziGeçtiğimiz hafta başından bu yana İstanbul'da bulunan Türkiye Basketbol 3.Ligi takımlarından Muğla Ormanspor Basketbol Takımı, Birleşik Arap Emirliklerinden Al Nasr, Kuveyt'ten Ahly ve Katar'dan Jeish takımlarının...

Ormanspor ümit verdi

Haber Merkezi

Geçtiğimiz hafta başından bu yana İstanbul'da bulunan Türkiye Basketbol 3.Ligi takımlarından Muğla Ormanspor Basketbol Takımı, Birleşik Arap Emirliklerinden Al Nasr, Kuveyt'ten Ahly ve Katar'dan Jeish takımlarının katıldığı İstanbul Cup Turnuvasının ilk gününde güçlü Amerikalı oyuncularla desteklenmiş Dubai takımı Al Nasr karşısında baştan sona hızlı, tempolu bir oyun sergileyip son periyota kadar başa baş bir mücadele sergilemesine rağmen Al Nasr 4.periyotta 2.12 lik ABDli oyuncusunun pota altındaki etkili oyunu ile mücadeleden galip ayrılmayı başardı. Ormanspor'da yeni transferlerden oyun kurucu Egemen Arıkan ve forvet Hasan Yıldız öne çıkan oyuncular olurken, geçen yılda takımda bulunan başarılı Small Forwad Orkun Şenel 16 sayı ile en skorer oyuncular arasında yer aldı.

Karşılaşmadan sonra bir değerlendirme yapan Muğla Ormanspor Basketbol Takımları Genel Menajeri İlker Cömert bu uluslararası turnuvaya katılmalarının kendileri açısından son derece önemli ve faydalı olduğunu belirtti. Kısıtlı bütçeye rağmen önemli ve başarılı bir takım kurduklarını söyleyen Cömert, “Orman Bölge Müdürümüz Ali Yıldırım, Kulüp Başkanımız ve Orman Bölge Müdür Yardımcımız Vedat Dikici, Bir önceki başkanımız Fedai Erdemli, Orman İşletme Müdürümüz ve 2.Başkanımız Ali Yapmış bu işe büyük destek verdiler. Yoğun ve başarılı Ormancılık çalışmalarının yanı sıra, gençlerimize,çocuklarımıza destek vererek, Muğla ve bölgesinin Türkiye Basketbol Liginde yer alan tek temsilcisi meydana getirdiler.kendilerine çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Ormanspor'un Arife günü son maçı oynayarak Muğla'ya dönmesi bekleniyor.Bayram nedeni ile Turnuva sonrası çalışmalara iki gün ara verecek olan Ormanspor Basketbol Takımı 27 Ekim'de yeniden çift idmanla çalışmalara başlayacak.

Bu haber toplam 167 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.