Ormanspor sıkıntıları aşamıyor

Basketbolda Muğla’nın profesyonel ligteki tek temsilcisi Ormanspor, forma sponsoru konusunda yalnız bırakıldı.Geçtiğimiz Hafta Bahçelievler Belediye’ye uzatmada yenildikten sonra deplâsmanda Işıkspor’a da yenilen Ormanspor’da...

Ormanspor sıkıntıları aşamıyor

Basketbolda Muğla’nın profesyonel ligteki tek temsilcisi Ormanspor, forma sponsoru konusunda yalnız bırakıldı.

Geçtiğimiz Hafta Bahçelievler Belediye’ye uzatmada yenildikten sonra deplâsmanda Işıkspor’a da yenilen Ormanspor’da Genel Menajer İlker Cömert takımla bir toplantı gerçekleştirdi. Hedeflerinden hiçbir şekilde sapmadıklarını söyleyen Cömert, oyunculara son maçları unutup Şanlıurfa maçına kenetlenilmesi gerektiğini söyledi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu söyleyen Muğla Ormanspor Basketbol Takımları Genel Menajeri İlker Cömert, “Başkanımız Vedat Dikici ve tüm yönetimimiz oyuncularımıza inanıyor güveniyor. Daha önce deplasmanda Şanlı Urfaspor’u yenmeyi başaran, Kardemir Karabük’ü yenen oyuncularımız yeniden kazanma kültürünü elde edeceklerdir. Son iki maçı da uzatmalarda ya da son anda verdik. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar. Performansı çok düşük, beklediğimizi sahaya yansıtamayan oyuncularımız var, onlarda inanıyorum ki en kısa sürede istenileni vereceklerdir. Diğer gruplara baktığımızda milyon bütçeli takımlar 3’üncü 4’üncü sıradalar. Bizim olduğumuz nokta bu açıdan bakınca hiçte iç karartıcı değil. Ben takımımızın 3.ligten düşeceğine inanmıyorum. Aksine son bir hamle ile 2. lig play-offları için silkinip atağa geçeceğimizi düşünüyorum” dedi.

“Mali sıkıntılara çözüm bulunamadı”

Forma sponsoru bulamadıklarını belirten Cömert, “Defalarca sayın Valimizin kapısını çaldık. Fakat hiçbir sonuç alamadık. Her konuda bu kadar ilgili, spora destek veren, Muğlaspor’a sponsor bulan Valimiz bize henüz destek konusunda yardımcı olamadı. Bunun yanı sıra Belediyemiz, Ticaret Odamız kime başvurduysak destek göremedik. Milletvekilerimize yazdık. Destek istedik. İl Başkanımızdan, Belediye Başkanımızdan randevu istedik. Maçlarımıza davet ettik orada bile yanımızda göremedik. Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker destek olmasa Karabük deplâsmanına gidemeyecektik. Bir sonraki deplasmana Allah kerim. Allah razı olsun ki Muğla Orman Bölge Müdürlüğümüz hiç üzerine vazife olmasa da Muğla’da alt yapısı ile 3. ligi ile yok olup gitmek üzere olan Basketbol sporunu ayakta tutmaya çalışıyor. Bu açıdan bakınca bir forma sponsoru dahi olmayan Muğla’nın tek basketbol takımı olarak geldiğimiz nokta yine de gurur verici” dedi.

Öte yandan Muğla Ormanspor’un cezası nedeni ile Cumartesi günü saat 13.00’de Muğla Atatürk Spor Salonu’nda oynayacağı karşılaşmayı bayan ve çocukların ücretsiz olarak izleyebileceği belirtildi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.