Ormanspor sıkı hazırlanıyor

Geçtiğimiz yıl Türkiye Basketbol 3.Ligine yükselmeyi başaran Muğla Ormanspor Basketbol Takımı bu sezon 2.Ligi hedefliyor. Orman Bölge Müdürlüğünün verdiği destekle kısıtlı bir bütçe ile geçen sezon inanılmazı başaran...

Ormanspor sıkı hazırlanıyor

Geçtiğimiz yıl Türkiye Basketbol 3.Ligine yükselmeyi başaran Muğla Ormanspor Basketbol Takımı bu sezon 2.Ligi hedefliyor. Orman Bölge Müdürlüğünün verdiği destekle kısıtlı bir bütçe ile geçen sezon inanılmazı başaran Potanın Efeleri bu sezon aynı başarıyı katlayarak devam ettirmeyi planlıyor.

Sezona takımın başına 1.Lig ekiplerinden Aliağa Petkim’in Coachlarından AlkımAy’ı takımın başına getirerek hazırlanmaya başlayan Potanın efelerinden geçen sezonun başarılı isimleri, Hasan Yıldız, Orkun Şenel, Evren Sönmezcan ve Samed Kaygısız kadroda tutulurken, transferde bir çok takımın peşinden koştuğu geçen yılın şampiyon takımının Pivotu 2.06 lık Omay Yıldırım ile pota altını güçlendirirken, İsveç’in Helsinbourg takımının oyun kurucusu Saşa Vural ile de oyun kurucu mevkiini emin ellere teslim etti. Bunun dışında Tofaş’tan Burak Burhan, Karşıyaka’dan Rasim Aksular ve Aliağa’dan Eray Evliyaoğlu gibi genç yetenekleri de kadrosuna katmayı başaran Ormanspor Basketbol takımı bunun yanı sıra 1996 doğumlu Semih Olcay gibi gelecek vadeden bir oyun kurucuya da bünyesinde şans tanıyor.

Bu sezon öncelikli hedeflerinin Muğla’da basketbolu ayakta tutmak ve Basketbolseverlere keyifli bir takım izletmek olduğunu vurgulayan Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, “Kısıtlı bütçemize rağmen yerel imkanları ve ikili ilişkilerimizi de kullanarak önemli transferler yaptık. Bununla beraber en az iki transfere daha ihtiyacımız var. Teknik kadromuzdan gelen taleplerde bu yönde. Bütçe oluşturmayı başarabilir, destek bulabilirsek bir gömlek daha yukarıya çıkmak için çaba sarf edeceğiz, dedi.

Geçen sezonun önemli isimlerini kadroda tutmayı başardıklarını söyleyen Dikici, Avrupa da çok küçük illerin takımları, yerel halkın, il idaresinin ve ufak tefek sponsorların verdiği desteklerle önemli yerlerde önemli işler yaptıklarını belirterek, verilecek destekle Muğla’nın isminin önemli arenalarda duyurulabileceğini söyledi.

Hafta sonu başlayacak ligde ilk haftayı bay geçirecek olan Ormanspor Basketbol takımı 2. Hafta deplasmanda Aydın 1923 takımı ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 287 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.