Ormanspor marka olacak

Ormanspor Basketbol Kulübü Başkanı Vedat Dikici, Ormanspor’un marka olma yolunda da adım adım ilerlediğini söyledi. Dikici, planlı bir bütçe ile hareket ettiklerini belirtirken, seyirci sayılarının da giderek arttığına dikkat...

Ormanspor marka olacak

Ormanspor Basketbol Kulübü Başkanı Vedat Dikici, Ormanspor’un marka olma yolunda da adım adım ilerlediğini söyledi. Dikici, planlı bir bütçe ile hareket ettiklerini belirtirken, seyirci sayılarının da giderek arttığına dikkat çekti.

Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanpor Kulübü Başkanı Vedat Dikici Türkiye’de Muğla’nın adını başarı ile duyurduklarını belirterek, büyük bir marka olma yolunda ilerlediklerini söyledi.

93 takım arasından 3.Lige yükselmenin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Dikici, “24 takımdan biri olmayı başardık.Şimdiki hedefimiz 2.Lige yükselmek olacaktır. Tüm bunları akılcı, planlı bir yönetimle ufak tefek bütçelerle yürütüyoruz. Son maçlarımızda tribünler dolmaya başladı. Bu da önemli işler yaptığımızın göstergesidir dedi. Yeni sezon için çalışmalara başladıklarını belirten Vedat Dikici, öncelikli hedefimiz genç, koşan dinamik bir takım kurmak. Değişik oyuncu alternatiflerini şimdiden değerlendirmeye başladık. Bir çok oyuncu ile bağlantı halindeyiz. Geçen sene ki kadrodan da çalışmak istediğimiz birkaç arkadaşımız var. Öncelikli olarak onlarla görüşeceğiz ve duruma göre birkaç bölgeye önemli oyuncular alacağız” dedi.

Sponsorluk görüşmeleri sürüyor

3.lig için sponsor görüşmelerinin de sürdüğünü belirten Muğla Ormanspor Basketbol Kulübü Başkanı Vedat Dikici;  “Birden fazla sponsorumuz olabilir. Salonumuza, formamıza hatta ismimize bile sponsor alma şansımız var.Gelecek sene maliyetler daha da yüksek olacak. Önümüzdeki günlerde sponsorlukla ilgili güzel gelişmeler olabilir.Denizli’de Uşak’ta olan şeyle ilimizde neden olmasın” diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde Muğla Valisi başta olmak üzere, Menteşe Kaymakamı, Muğla milletvekilleri , Büyükşehir Belediye Başkanı ve Menteşe Belediye Başkanı’na ziyarette bulunacaklarını söyleyen Dikici, “ Bu konuda desteklerini isteyeceğiz.Özellikle sponsor konusunda hem sayın Valimizin hem milletvekillerimizin hem de Belediye başkanlarımızın destek göstereceğine inanıyoruz. Uşak’ta Uşaksportif’in ulaşım sponsoru Anadolu Turizm, Denizlide PAÜ nün ulaşım sponsoru Pamukkale Turizm, en azından bu konuda destek alabileceğimizi umuyorum. Öte yandan 24 den fazla maç yapıyoruz. 2 hafta da bir Muğla’da önemli bir canlanma yaşanıyor. Ticaret Odası başkanımızın destek sözü var. Kendisini de ziyaret edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Yaz Spor Okulu açılıyor

Öte yandan yaz dönemi boyunca 3 ay devam edecek olan Ormanspor Basketbol Yaz Okulunun 31 Mayıs ta çalışmalara başlayacağı belirtildi. 6-17 yaş grubu genç ve çocukların katılabileceği Akademi Hafta da 3 gün 2 şer saat şeklinde gerçekleşecek. En fazla 14-15 kişilik gruplardan oluşan gruplar, Tecrübeli antrenörler eşliğinde özel basketbol eğitimine tabi tutulacaklar. Yaz okuluna başvurmak isteyenlerin Orman Bölge Müdürlüğünden alacakları formu doldurmaları yeterli olacak.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.