Ormanspor Manisa Belediye’yi konuk edecek

Pazar günü Tire’de Tire Belediyespor müsabakasını 80-65 kaybeden Muğla Ormanspor Basketbol Takımı Başkanı ve Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici ligin ilk karşılaşmasında alınan bu sonucun her takımın başına...

Ormanspor Manisa Belediye’yi konuk edecek

Pazar günü Tire’de Tire Belediyespor müsabakasını 80-65 kaybeden Muğla Ormanspor Basketbol Takımı Başkanı ve Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici ligin ilk karşılaşmasında alınan bu sonucun her takımın başına gelebileceğini belirterek, takımın en kısa sürede gerçek kimliğine bürüneceğini ve takımlarına güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

TBL’de mücadele eden Muğla Ormanspor Basketbol Takımı, ligin ilk karşılaşmasında güçlü rakibi Tire Belediyespor’a deplasmanda 80-65 yenilmesinin ardından çalışmalarına ara vermeden yapılan Halter idmanı ile başladı. Hafta sonu kendi evi ve seyircisi önünde yine ligin iddialı ekiplerinden Manisa Belediyespor ile önemli bir maç oynayacaklarını söyleyen Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, “Hem hocamız hem oyuncularımız son ana kadar mücadele ettiler. Tire’den daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum, fakat her zaman bu tür kazalar olabilir, takımımıza güveniyoruz.”dedi.

10 Kasım Cumartesi günü saat 16:00 da Muğla Merkez Spor Salonunda oynanacak karşılaşmaya tüm Muğlalıları beklediğini söyleyen Dikici, “Muğla ilinin tek Basketbol takımına hep birlikte sahip çıkmalıyız.Tüm oyuncularımız bu maçta gerçek oyunlarını gösterecektir”diye konuştu.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.