Ormanspor, madran'a acımadı

Ormanspor Basketbol Takımı ligin 2. Yarısının ilk maçında deplasmanda Çine Madranspor’a acımadı. Yeşil Beyazlılar maçı 86-67 galip tamamladı.Muğla Ormanspor İlk maçta kendi evinde bir sayı ile yendiği Çine Madranspor'u...

Ormanspor, madran'a acımadı

Ormanspor Basketbol Takımı ligin 2. Yarısının ilk maçında deplasmanda Çine Madranspor’a acımadı. Yeşil Beyazlılar maçı 86-67 galip tamamladı.

Muğla Ormanspor İlk maçta kendi evinde bir sayı ile yendiği Çine Madranspor'u deplasmanda 86-67 gibin farklı bir skor ile dize getirdi.Özellikle uzun süredir sessiz olan skorer oyuncusu Hasan Yıldız'ın 3 lükleri ile sonuca gitmeyi başaran Ormanspor'da alınan farklı galibiyet Baş Antrenör Alkım Ay'ı memnun etmedi.

Maç sonu soyunma odasında oyuncularını uyaran Alkım Ay’ın “ Kazandığınız için hepinizi kutluyorum. Yalnız Play-offlar böyle olmaz. 67 sayı yedik. Bu çok fazla. Savunmaya çok önem vermeliyiz.” dediği öğrenildi.

Gediz Üniversitesi maçında parmağı çıkan ve 3 hafta parkelerden uzak kalacağı belirtilen tecrübeli oyun kurucuları Yiğit Davulcu'dan yoksun çıktığı karşılaşmada uzun süredir kendinden bekleneni bir türlü veremeyen yabancı oyun kurucusu Şasha Vural'ın oyuna ağırlığını koyması ve Yiğit’i aratmayan performansı ise teknik ekibi mutlu etti.

Ligin en zor grubunda yer aldıklarını belirten Muğla Ormanspor Genel Menajer İlker Cömert, “Petkim daha yeni 1.lig'ten bir transfer daha yaptı. Gediz Üniversitesi lider, bütçesi 1 Milyonun üstünde, bu hafta oynadığımız Çine Madran'ı, Bayraklı Belediye'yi alın başka bir gruba koyun çok rahat bir üst tura çıkarlar, zorlu bir gruptayız inşallah bir üst tura çıkarak zorlu bir gruptan gelmenin avantajlarını kullanmak istiyoruz.”dedi.

Antrenörün oyunculardan en iyisini istemesinin ise gayet doğal olduğunu belirten Cömert, “Oyuncular rakibi güçsüz görünce biraz rehavete kapılabiliyorlar. İlk maç maçı 1 sayı ile zor kazanmıştık.Bu bunun en büyük göstergesi. Oyuncu maç ayırt edemez. Biz yönetim olarak bu güne kadar hiç bir zaman ceza vermedik.Umarım vermek zorunda da kalmayız.” diye konuştu.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.