Ormanspor lideri devirdi

Muğla Ormanspor Basketbol Takımı lider Socar Petkim’i deplasmanda güzel bir oyun ile 76-64 yenerek mağlup etti.Potanın Efeleri Muğla Ormanspor Ligin 2 milyon bütçeli lider takımı Socar Petkim’i 10 bin kişilik İzmir Halkapınar...

Ormanspor lideri devirdi

Muğla Ormanspor Basketbol Takımı lider Socar Petkim’i deplasmanda güzel bir oyun ile 76-64 yenerek mağlup etti.

Potanın Efeleri Muğla Ormanspor Ligin 2 milyon bütçeli lider takımı Socar Petkim’i 10 bin kişilik İzmir Halkapınar Salonunda seyircisinin önünde yenerek basketbol camiasında sükse yarattı. Bu sonuçla grup ikinciliğine yükselen Muğla Ormanspor Basketbol Takımı bir üst tur içinde önemli bir galibiyet elde etmiş oldu.64-76

Uzun oyuncuları Omay Yıldırım’ın 17 Evren Sönmezcan’ın da 11 sayı ürettiği karşılaşmada Oyun kurucuları Yiğit Davulcu 14, uzun süredir skor açısından suskun forvetleri Hasan Yıldız’da 16 sayı atarak 76 sayı üreten takımda çift haneli sayıya ulaşan oyuncular oldular.

Alınan galibiyetin kendileri için bir üst tur vizesi olması yanında bu kadar güçlü lider hatta ikinci lige çıkmasına kesin gözü ile bakılan bir takımı kendi evlerinde yenmenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen yeşil beyazlıların Baş Antrenörü Alkım Ay, “Oyuncularım olağanüstü bir çaba ortaya koydular. Çok çalışıyoruz, çok istiyoruz, oyuncularımız hırslı, kısıtlı imkanlarımıza rağmen yönetimimiz istediğimiz hiçbir şeyi geri çevirmiyor, tam bir aile ortamında kolej havasında çalışıyoruz. Taraftarlarımız idmana baklava taşıyor. İdman yapabilmemiz için Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Muğla Üniversitesi BESYO seferber oluyor, her an her şekilde desteklerini görüyoruz. Bu önemli galibiyeti başta yönetimimiz olmak üzere tüm Orman camiamıza ve hepsinden önemlisi Muğlamıza, Muğlalılara armağan ediyoruz.” dedi.

Tüm oyuncuların ve staff grubun yoğun çabası, iyi çalışma ve konsantrenin bu dev galibiyeti getirdiğini söyleyen Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert ise , “Sezon başı toparlanma süremiz biraz uzun sürdü. Hatta takımdan şüpheye düşen, başarısız olacağını sanan taraftarlarımız, basketbol severlerimiz oldu, bazen biz bile şüphe duyduk ama yılmadan yıkılmadan sıkıntılara aldırış etmeden çalıştık. Herkes görevini yerine getirdi. Biz artık hem milletvekillerimizin hem valimizin hem Belediyemizin hem de başta Ticaret Odamız olmak üzere sivil toplum örgütlerinin desteğini görmek istiyoruz. Bir çok ilde örneklerini görüyoruz. Özellikle kulübümüzün hala bir aracı yok özellikle bu konuda destek bekliyoruz bu takım ve bu il bunu hak ediyor.”diye konuştu.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.