Ormanspor lideri devirdi

Türkiye Basketbol 3. Liginde kıt imkanlarla başarılı bir şekilde mücadele eden Ormanspor Basketbol Takamı, 2. Lig’e yükselme Play-Off maçında grup lideri İstanbulspor’u uzatmalarda 81-76 yenerek 2. Maç için avantaj elde etti.Türkiye...

Ormanspor lideri devirdi

Türkiye Basketbol 3. Liginde kıt imkanlarla başarılı bir şekilde mücadele eden Ormanspor Basketbol Takamı, 2. Lig’e yükselme Play-Off maçında grup lideri İstanbulspor’u uzatmalarda 81-76 yenerek 2. Maç için avantaj elde etti.

Türkiye Basketbol Ligi 2. Lig play-off maçlarında grup lideri İstanbulspor ile Muğla’da karşılaşan Muğla Ormanspor basketbol takımı rakibini uzatmalarda 81-76 yenerek İstanbul’daki maç öncesi avantaj yakaladı.

Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, “Oyuncularımız ilk iki periyot tutuk olsalar da 3 ve 4’üncü periyot ve uzatmalarda gerçek kişiliklerini yansıtan basketbolu ortaya koydular. Bu sene oluşturduğumuz kadronun başarılı olacağına en başından beri inanıyordum, fakat bu sene ligde çok büyük sponsorlu yatırım yapan kulüpler var. Belediye, Üniversite takımları var. Bunların arasında bu imkânsızlıklara rağmen mücadele edip buralara kadar gelmek bizleri mutlu ediyor. Tüm oyuncularımı, teknik ekibimizi ve muhteşem taraftarlarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Ormasnspor’da 6 oyuncu çift haneli rakamlara ulaşırken, pota altında Rahmi Hepsarsar başarılı oyunu ile göz doldurdu. Sezon başından beri bir türlü istenilen performansı veremeyen oyuncusu Saşa Vural dışında tüm oyuncularının başarılı bir grafik çizdiği maçtan galibiyetle ayrılan Muğla Ormanspor, serinin ikinci maçında Perşembe günü, İstanbul Cağaloğlu’nda İstanbul Erkek Lisesi Salonu’nda saat 18 de İstanbulspor ile bir kez daha karşı karşıya gelecek. Bu maçı alması halinde Muğla Ormanspor’un daha önce 2 kez yenmeyi başardığı Şanlıurfaspor ile Play Off’un ikinci maçında karşılaşması bekleniyor. Maçı İstanbulspor’un alması durumunda ise 3’üncü maç yine İstanbul’da Cumartesi günü oynanacak. Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, Perşembe günü İstanbul Cağaloğlu’nda İstanbul Erkek Lisesi Salonu’nda saat 18 de İstanbulspor ile oynayacakları karşılaşmaya İstanbul’da yaşayan, okuyan, çalışan tüm Muğlalıları destek için beklediklerini belirtti. Muğla’da ki karşılaşmayı muhteşem taraftarlarının desteği ile kazandıklarını belirten Cömert; “Muğlalıların İstanbul’da da bizi yalnız bırakmayacağına gönülden inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.