Ormanspor lider başladı lider bitirdi

Muğla Ormanspor Basketbol Takımı 2.Lige yükselme grubunda ilk hafta oturduğu lig liderliği koltuğunu son haftaya kadar kimseye teslim etmeden grubu zirvede bitirdi. Muğla Basketbol camiasında büyük sevinç yaratan Ormanspor Basketbol...

Ormanspor lider başladı lider bitirdi

Muğla Ormanspor Basketbol Takımı 2.Lige yükselme grubunda ilk hafta oturduğu lig liderliği koltuğunu son haftaya kadar kimseye teslim etmeden grubu zirvede bitirdi. Muğla Basketbol camiasında büyük sevinç yaratan Ormanspor Basketbol Takımı Pota’nın Zeybekleri 2.Lig yolunda önemli bir virajı dönerek Eleme grubu  ilk eleme maçında Bilecik Belediyespor ile karşılaşacak.

İlk maçı hafta sonu Bilecik’te oynayacak takımda keyifler yerinde. Bu sene her şeyden önemlisi Muğla’ya kaliteli basketbol seyrettirip önemli takımları getirdiklerini söyleyen Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici iki eleme maçını da kazanarak ilk 6’ya kalacaklarına inandığını söyledi.

Dikici, “Son iki maçta deplasmana Gençlerle giderek, as oyuncularımızı, sakatlarımızı dinlendirdik. Zaten Liderliği garantilediğimiz için kendimizi çok yormadık. Destek veren her zaman arkamızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Muğla’da kısıtlı bütçe ile Ormanspor’u zirveye taşıdıklarını ve ilin sportif anlamda büyük bir hareketlilik kazandığını söyleyen Dikici, “Bunun bir gelişimi olarak Basketbol federasyonumuz Bayanlar Birinci Lig yükselme maçlarını Muğla’ya verdi. Gelinen nokta bizi son derece mutlu ediyor. Bu dakikadan sonra hedefimiz 2.lig. Herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.