Ormanspor kamp için Fethiye’de

Muğla ve bölgesinin profesyonel basketbol liglerindeki tek takımı olan Ormanspor, Fethiye’de kampa girdi. 21 kişiden oluşan kafile Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Ömer Eşen Kamp ve Eğitim Merkezi'ne yerleşti.Sezonun 11 Ekim...

Ormanspor kamp için Fethiye’de

Muğla ve bölgesinin profesyonel basketbol liglerindeki tek takımı olan Ormanspor, Fethiye’de kampa girdi. 21 kişiden oluşan kafile Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Ömer Eşen Kamp ve Eğitim Merkezi'ne yerleşti.

Sezonun 11 Ekim de başlayacağını söyleyen Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, Fethiye'de iyi bir çalışma ortamı bulduklarını belirterek; “10 gün boyunca Fethiye'de olacağız.Bu sene önemli transferler yaptık. Hedefimiz 2.lig. Bunun için iyi bir çalışma temposuna ihtiyacımız var. Fethiye Orman İşletme Müdürlüğümüze ait tesislerin salona ve atletizm sahalarına da yakın olması açısından son derece önemli. Fethiye'de kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Bu nedenle Hem Fethiye Orman İşletme Müdürümüze hem de Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüze teşekkür ediyoruz. 17 Eylül'de Muğla'ya döndükten sonra İzmir'de bir turnuvaya katılacağız. Fethiye kampımızın sakatlıksız, başarı ile geçmesi en büyük temennimiz.” dedi.

Çalışmalarını günde çift idmanla yürüten Muğla Ormanspor Basketbol Takımının haftaya Çarşamba günü Fethiye’den ayrılacağı belirtildi.

 

 

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.