Ormanspor kadrosunu güçlendirdi

Sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Ormanspor Basketbol Takımı transferde hızlı bir başlangıç yaparak  kadrosunu 3 yeni isimle güçlendirdi.Türkiye Basketbol 3.Liginin iddialı takımlarından Muğla Ormanspor transfere hızlı...

Ormanspor kadrosunu güçlendirdi

Sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Ormanspor Basketbol Takımı transferde hızlı bir başlangıç yaparak  kadrosunu 3 yeni isimle güçlendirdi.

Türkiye Basketbol 3.Liginin iddialı takımlarından Muğla Ormanspor transfere hızlı girdi. Yeşil Mavili ekip 1numaralı pozisyon için İTÜ ‘den Volkan İncekara ile anlaşmaya varırken, uzun pozisyonları için İstanbulspor’dan Caner Pınarcı ve Bostanlıspor’dan Feyyaz İrdel ile anlaşmaya vardı.

Bu sezon iddialı bir takım için kolları sıvadıklarını belirten Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, uzun süredir takip ettikleri çok önemli oyuncuları takıma kazandırdıkları için son derece mutlu olduklarını belirtti.

Antrenör Hamdi Burç Gürgen’in raporu doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini belirten Dikici, önümüzde ki günlerde birkaç önemli transfer daha gerçekleştireceklerini söyledi

Bu haber toplam 472 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.