Ormanspor, İstanbulspor’u bekliyor

Basketbol 3. Lig’teki Muğla Temsilcisi Ormanspor, 2. Lig Yükselme Play-Off Grubu’na kalmayı başarırken, ilk maçında 2. Lig tecrübesi olan İstanbulspor’u Muğla’da ağırlayacak.Maddi imkânsızlıklar ile boğuşan, buna karşın...

Ormanspor, İstanbulspor’u bekliyor

Basketbol 3. Lig’teki Muğla Temsilcisi Ormanspor, 2. Lig Yükselme Play-Off Grubu’na kalmayı başarırken, ilk maçında 2. Lig tecrübesi olan İstanbulspor’u Muğla’da ağırlayacak.

Maddi imkânsızlıklar ile boğuşan, buna karşın başarı üstüne başarı elde eden Muğla’nın Basketbol’daki 3. Lig temsilcisi Ormanspor, 2. Lig yolundaki ilk play-off maçını Cumartesi günü Muğla Atatürk salonunda 2. Lig deneyimli İstanbulspor ile yapacak.

Geldikleri noktanın ümit verici olduğunu söyleyen Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, “Tüm imkânlarımızı seferber ederek bu noktalara kadar geldik. Bir çok Belediye takımı bile ligde tutunamazken, tüm maddi imkânsızlıklara rağmen Play-off oynamaya hak kazandık. Şimdi çok güçlü bir takımla play-off oynayacağız. Fakat çok iyi takımlar değil, çok inanan, çok çalışan takımlar kazanıyor. Takımımıza güveniyoruz. Maddi olarak olmasa da artık manevi olarak herkesin desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte cumartesi günü Atatürk salonunu dolduralım” dedi.

Takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmadığını belirten Cömert, maçı kazanmaları halinde İstanbul’da oynanacak olan karşılaşmaya büyük bir avantajla gideceklerini ve turu geçeceklerine inandıklarını belirtti. Cumartesi günü maçtan önce saat 14.00’da Muğlalı gençlerden oluşan Grup Yolgeçen Basketbolseverlere konser vereceği belirtildi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.