Ormanspor İl Şampiyonu

Muğla Genç Erkekler Basketbol Ligi’nin son maçında Fethiyespor’u 60-46 yenen Ormanspor Genç Erkekler Basketbol Takımı İl Şampiyonu oldu.Muğla Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen Muğla Yerel Liginde ipi göğüsleyen...

Ormanspor İl Şampiyonu

Muğla Genç Erkekler Basketbol Ligi’nin son maçında Fethiyespor’u 60-46 yenen Ormanspor Genç Erkekler Basketbol Takımı İl Şampiyonu oldu.

Muğla Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen Muğla Yerel Liginde ipi göğüsleyen son karşılaşmada Muğla Atatürk Spor Salonu’nda Fethiye Belediyespor’u 60-46 yenen Ormanspor Genç Takımı oldu. İlk karşılaşmada Fethiye’de 9 sayı ile rakibine yenilen Ormanspor Genç Takımı bu skor ile 3.Ligde mücadele eden ağabeylerini aratmadılar.

Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmada özellikle karşılaşmanın baş hakeminin son derece kötü ve vasıfsız yönetimine rağmen oyunda üstünlüğü sürekli olarak elinde tutan Ormanspor Genç takımı özellikle Oyun kurucuları Semih Olcay ve Timuçin Şahin’in başarılı oyunu ile sonuca ulaşmayı başardı. Pota altında başarılı bir oyun sergileyen Metin Uslu ise Fethiye Belediyespor oyuncularına geçit vermedi.

Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan Muğla Ormansporlu basketbolcular, şampiyonluk kupasını Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici’nin elinden aldılar. Şampiyon sporcuların Madalyalarını ise Muğla Basketbol İl Temsilcisi Alattin Akçam, Atatürk Spor Salonu Müdürü Kemal Partal, Muğla Ormanspor Kulübü Genel Menajeri İlker Cömert, yönetim kurulu üyesi Muhittin Akçay ve Ormanspor A Takım Kaptanı Omay Yıldırım birlikte taktılar.

Genç Erkekler Liginin son derece çekişmeli ve iddialı geçtiğini belirten Muğla Basketbol İl temsilcisi Alattin Akçam, “Şampiyonluk ipini göğüsleyen Ormanspor’u, yöneticilerini teknik ekibini ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum. İkinciliği elde eden Fethiye Belediyesporlu oyuncularımızda son derece başarılı istekli bir oyun sergiledi. Onları da tebrik ediyorum. Bu maç ilimizin basketbol düzeyini göstermesi açısından son derece önemliydi. Şampiyon olan takımımız Ormanspor 2-6 Nisan 2014 de Denizli’de düzenlenecek Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecek kendilerine orada başarılar diliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.