Ormanspor hedef büyüttü

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin yeni ekibi Muğla Ormanspor yeni transferleri tanıtırken, hedefin Play-Off’lara kalmak olduğu açıklandı.Türkiye Basketbol Ligi 1. Ligde mücadele edecek Muğla Ormanspor, yeni sezon hazırlıkları için...

Ormanspor hedef büyüttü

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin yeni ekibi Muğla Ormanspor yeni transferleri tanıtırken, hedefin Play-Off’lara kalmak olduğu açıklandı.

Türkiye Basketbol Ligi 1. Ligde mücadele edecek Muğla Ormanspor, yeni sezon hazırlıkları için toplandı. Geçtiğimiz yıl mücadele eden takımdan iki oyuncu dışındaki tüm oyuncular yeni transferlerden oluşurken, Almanya Süper liginden yeni transferlerden Amerikalı iki oyuncu Ricky Harris ve William Coleman da önümüzdeki günlerde takıma dahil olacak.

Sezon hazırlıkları başladı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Ula Helikopter pistinde Muğla Ormanspor’un önümüzdeki sezon takımda yer alacak oyuncularının tanıtımının yapıldığı toplantıda, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun ani kararı ile 1. Lige dahil edilen Muğla Ormanspor Basketbol takımının kısa sürede transfer çalışmasına başladığını belirten İdari Menajer İlker Cömert, Eylül ayının ilk haftası içinde takımın kampa alınacağını açıkladı. Cömert, “Geçen yılki takımımızdan iki kişi hariç hepsi yeni transfer. Geçtiğimiz yıllarda transfer girişimlerimizin olduğu fakat takıma kazandıramadığımız oyuncuları bu yıl transfer ettik. Güney Ege’yi TBL 1. Liginde temsil eden tek takım Muğla Ormansapor. Eylül ayının ilk haftasında takım kampa girecek. Şu anda kam merkezini henüz netleştirmedik. Sezonun ilk ciddi sınavını Eylül ayının sonlarında Federasyon kupasında vereceğiz. 1 Ekim tarihinde de ilk maçımızı İzmir temsilcisi Gelişim Koleji ile oynayacağız” dedi.

“4 yılda amatörden 1.lige yükseldik”

Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, genç ve iyi bir takım oluşturduklarını söyledi. Dikici, “Türkiye Basketbol Federasyonu’nun ani bir statü değişikliği sonucu 1. Lige yükseldik. Kısa zaman içinde transferlerimizi yaptık ve sezon öncesi hazırlıklarımıza başladık. Genç bir kadro ile iyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. 4 yıl önce amatör kümede mücadele ederken, bugün 1. Ligde mücadele ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Muğlalı basketbol severlere verdiğimiz bir sözümüz vardı. Muğla’da Türkiye’nin en ünlü basketbol takımlarını izlettirme sözümüzü her geçen yıl yerine getiriyoruz. Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı Efes’i Muğla’da Muğlalı sporseverleri izlettirmek en büyük hedefimiz” dedi.

“Bu takım Muğlalıların takımı”

Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Dikici, Muğla Ormanspor, kurum takımı gibi gözükse de artık Muğlalıların takımı olduğunun altını çizerken, “Şu anda Güney ege bölgesinde TBL’de bölgeyi temsil eden tek takım var o da Muğla Ormanspor. Muğla Orman Bölge Müdürümüz Mehmet Çelik takıma her türlü desteği vermesine rağmen profesyonel bir ligde Muğlalıların ve Muğlalı işadamlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Bize resmi kurum takımı diyerek kimse katkı sağlamak istemiyor. Bu şehir bu takımın arkasında durduğu müddetçe Türkiye’nin en ünlü basketbol takımlarını Muğla’da izletme sözümüzü yerine getireceğiz. İşadamlarımızdan bu takıma sponsor olmalarını ve katkı sağlamalarını bekliyoruz” dedi.

Kombine satışları başladı

TBL 1. Lig’de mücadele edecek Muğla Ormanspor bu sezon maçlarını Menteşe’de yeni faaliyete geçen salonda oynayacak. Taraftar desteğinin şart olduğunu açıklayan Muğla Ormanspor Başkanı Dikici, kombine bilet satışlarının da başladığını açıkladı. Dikici kombine biletler için sezonluk birinci sıra Gold Bin Lira, ikinci sıra gümüş 750 lira, üçüncü sıra bronz 500 TL olduğunu açıkladı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.