Ormanspor galibiyetle döndü

Geçtiğimiz hafta kendi evinde ligin güçlü rakiplerinden Manisa Belediyespor’u dize getiren Muğla Orman Basketbol takımı bu hafta İzmir deplasmanında zorlu geçen karşılaşma sonrasında Bornava Belediyespor’u 71-64 mağlup ederek...

Ormanspor galibiyetle döndü

Geçtiğimiz hafta kendi evinde ligin güçlü rakiplerinden Manisa Belediyespor’u dize getiren Muğla Orman Basketbol takımı bu hafta İzmir deplasmanında zorlu geçen karşılaşma sonrasında Bornava Belediyespor’u 71-64 mağlup ederek önemli bir galibiyetle Muğla’ya döndü.

Karşılaşmaya son derece hızlı başlayan Ormanspor, pota altında Aytaç ve Anıl’ın iyi oyunu ile ilk periyotu 28-15 gibi farklı geçti. İkinci periyot özellikle hakemlerin kötü yönetimi ve Bornova taraftarının çıkardığı olaylarla duraklama yaşayan Ormanspor bu periyotu 16-18 geride bitirmesine rağmen ilk yarıda soyunma odasına 44-33 lük skorla girmeyi başardı.

Oyun kurucusu Egemen Arıkan’a çalınan teknik faulün ardından beş faulle oyun dışı kalması ve skorer oyuncusu Orkun Şenel’in kafasının yarılmasının ardından kısalarından yoksun maça devam eden Ormanspor Basketbol takımı buna rağmen karşılaşmadan 71-64 galip ayrılmayı başardı.

Kendilerini sertlikle ve taraftar baskısı ile dizginleme planlarının boşa çıktığını söyleyen Muğla Ormanspor Basketbol Takımı Antrenörü Ömer Petorak, zorlu bir karşılaşmadan eksik olmalarına rağmen galip ayrılmalarının son derece önemli olduğunu belirtti.

Öte yandan Önümüzde ki haftayı bay geçirecek olan Basketbol’un efeleri’ne 2 gün izin verildi. Ormanspor Basketbol takımı  bugün Atatürk Spor Salonunda yapılacak idmanla top başı yapacak.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.