Ormanspor Fethiye kampında

Geçen sezon Türkiye Basketbol 3.Ligine yükselme başarısı gösteren bu sezon 2.lige yükselmenin güçlü adaylarından Muğla Ormanspor Basketbol takımı 10 gün sürecek bir kamp için Fethiye’ye gitti.Geçtiğimiz yıl elde ettiği...

Ormanspor Fethiye kampında

Geçen sezon Türkiye Basketbol 3.Ligine yükselme başarısı gösteren bu sezon 2.lige yükselmenin güçlü adaylarından Muğla Ormanspor Basketbol takımı 10 gün sürecek bir kamp için Fethiye’ye gitti.

Geçtiğimiz yıl elde ettiği başarılarla dikkatleri üstüne çeken ve 2. Ligin kapısından dönen Ormanspor Basketbol Takımı sezon hazırlıklarını Fethiye Kampı ile sürdürüyor. Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tesislerinde Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu tarafından karşılanan kafilede 2 idareci 4 antrenör 18 sporcu yer alıyor.

Bu sezon ligde son derece iddialı bir ekip oluşturduklarına dikkat çeken Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, “Fethiye iklim ve çalışma imkanları bakımından son derece verimli uygun bir ilçemiz, ayrıca Fethiyesporumuz 1.lige yükseldi, bu muhteşem yükseliş bizlere ilham verir, buranın havası bizimde 2.lige yükselmemize vesile olur.” dedi.

Çalışmalarını Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu, Şehit  Fethibey İlköğretim Okulu Salonu ve Özel Nokta Spor Salonun’da sürdürdüklerini belirten Cömert, “Bizlere her konuda destek olan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüze, Özel Şehit Fethi Bey Okul Müdürümüze ve NOKTA Spor Salonu yetkililerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Takımın Fethiyeli Baş Antrenörü Alkım Ay ise; “Özellikle iki bölgeye daha takviye yapacaklarını belirterek kamp sonunda tamamen hazır olmayı planlıyoruz ardından bir seri hazırlık maçı oynayacağız buradaki imkanları bize sağladığı için yönetim kurulumuza ve özellikler Fethiye Orman İşletme Müdürümüz Gürhan Zorlu’ya teşekkür ediyoruz.”dedi.

Çalışmalarını günde 2 idmanla sürdüren Muğla Ormanspor Basketbol takımının haftaya Cumartesi gününe kadar Fethiye’de çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.