Ormanspor doludizgin

Yerkesik Belediye Başkanı'nın tahsis ettiği Otobüsle Antalya'ya giden burada İşçi Eğitim Merkezin'de kalan Ormanspor tüm olumsuzluklara rağmen Yükselme Grubunda Lider gittiği zorlu Kepez Belediye karşılaşmasından muhteşem bir...

Ormanspor doludizgin

Yerkesik Belediye Başkanı'nın tahsis ettiği Otobüsle Antalya'ya giden burada İşçi Eğitim Merkezin'de kalan Ormanspor tüm olumsuzluklara rağmen Yükselme Grubunda Lider gittiği zorlu Kepez Belediye karşılaşmasından muhteşem bir galibiyetle döndü. 65-75

Muğla bölgesinin Tek Basketbol Temsilcisi 2.lig yolunda önemli bir virajı daha kayıpsız geçti. Maddi imkansızlıklar nedeni ile zor günler geçiren potanın efeleri aynı zorluğu parkede yaşamıyor. Ligin güçlü ekiplerinden Antalya Temsilcisi Kepez belediyeyi 10 sayı farkla 75-65 mağlup eden takımımız Muğla'ya liderlik koltuğunda dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kepez taraftarının saha ya girdiği ve kepez menajerinin sürekli olarak saha içerisine yürüyerek hakemlere saldırdığı maçta mağlubiyeti hazmedemeyen Kepezli sporcular yaptıkları bütün sportmenliğe uygun olmayan davranışlara rağmen mağlubiyeti engelleyemediler.

Özellikle oyun kurucusu Batu Kurtar, Orkun Şenel ve Pota altında aytaç'ın etkili oyunu ile bir ara farkı 25 sayıya çıkartan Potanın Efeleri taraftarın taşkınlıkları nedeni ile bir ara 4 sayıya kadar inen farkı korumayı başardı ve maç boyunca hiç geri duruma düşmedi.

Herkesin bu maçtan yenilerek ayrılacaklarını beklediğini ama kendisinin hiç bir zaman en ufak şüphe duymadığını belirten Takım Genel Menajeri İlker Cömert, “Hafta içi Muğla basınından değerli destekle ufak kıpırdanmalar oldu. Yerkesik Belediye Başkanlığı ulaşımımızı karşıladı. Çolakaoğlu Emlağın sahibi Ziya Ercan Formalarımızın yapılması ve mali krizden çıkmamız için maddi konularda destek için söz verdi. Bunun morali ile gittiğimiz Antalya'dan aldığımız bu önemli galibiyeti, desteklerini esirgemeyen, ilgi gösteren herkese armağan ediyoruz. Antalya'da son derece çirkin davranış sergileyen Kepez Belediyenin bazı yöneticilerini, taraftarını, parkede elde edemediklerini farklı yollarla elde etmeye çalıştıkları için kınıyorum. Biz burda kendilerini en iyi şekilde misafir edeceğiz.Sporu ve Fair Playin ne demek olduğunu onlara öğreteceğiz” dedi.

Öte yandan hafta sonu İstanbul Yıldırımspor'la Cumartesi günü saat 16.00’da Muğla Atatürk Spor Salonu'nda oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına hemen başlayacaklarını belirten Muğla Ormanspor Genel menajeri İlker Cömert, Yıldrımspor “Ligin favorisi bu önemli maça tüm Muğlalıları bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.