Ormanspor destek istiyor

Bu hafta kendi salon ve seyircisi önünde İzmir BŞB ile zorlu bir maça çıkacak olan Muğla Ormanspor, Play-Off için büyük önem taşıyan  bu karşılaşma için taraftarın desteğini bekliyor.Ormanspor bu maçı kazanması halinde...

Ormanspor destek istiyor

Bu hafta kendi salon ve seyircisi önünde İzmir BŞB ile zorlu bir maça çıkacak olan Muğla Ormanspor, Play-Off için büyük önem taşıyan  bu karşılaşma için taraftarın desteğini bekliyor.Ormanspor bu maçı kazanması halinde Play-Off’u garantileyecek.

 Cumartesi günü saat 17.00’da Muğla Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak karşılaşmada en büyük destekçilerinin taraftarlar olacağını söyleyen Baş Antrenör Hamdi Gürgen; “Üst üste deplasmanlar ve güçlü ekiplerle oynadık. Ciddi sakatlık problemlerimiz var . Oyuncu rotasyonumuz çok dar. Ankara maçında kötü bir sakatlık geçiren Umutcan Erol en az 10 gün takımdan uzak kalacak. Sakatlıklar belimizi büküyor. Bununla beraber kaybedilen maçlar sakatlıklar her ne kadar oyuncularımızın moralini bozsa da biz İzmir BŞB karşısında etkili bir oyuna imza atacak karaktere sahip bir takımız yeter ki o muhteşem taraftarımız tribünde bizi desteklesin.” dedi.

Son oynadıkları Ankara Orman maçında hakem hatalarına  kurban gittiklerini belirten Gürgen; “Biraz klasik olacak belki ama Hakemler hakkında konuşmayı sevmem. Onların kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum fakat ligin sonun geldiği şu dönemlerde çok daha dikkatli olmaları gerek. Özellikle Play-Off sıralaması son derece önemli bu nedenle bizlerin verdiği emek kadar onlarda emek vermeli, hem yaptıkları işe hem de yönettikleri maçlarda ki oyunculara antrenörlere, kısaca takımlara saygılı olmalılar.”diye konuştu.

Gürgen şunları ekledi: “Biz bu hafta tüm taraftarlarımızı arkamızda görmek istiyoruz inanıyorum ki oyuncularımızın hırsı taraftarımızın desteği bize bu maçı getirecektir.”

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.