Ormanspor deplasman fatihi

Ormanspor Basketbol Takımı deplasmanda karşılaştığı grup lideri Şanlıurfaspor’u güzel bir oyunla yenerek Muğla’ya galibiyetle döndü.İçinde bulunduğu maddi zorluklar nedeni ile Şanlıurfa deplasmanına zor şartlarda giden ...

Ormanspor deplasman fatihi

Ormanspor Basketbol Takımı deplasmanda karşılaştığı grup lideri Şanlıurfaspor’u güzel bir oyunla yenerek Muğla’ya galibiyetle döndü.

İçinde bulunduğu maddi zorluklar nedeni ile Şanlıurfa deplasmanına zor şartlarda giden  Ormanspor, Grup Lideri Şanlıurfaspor'u GAP Arena'da muhteşem bir oyunla 67-71 yenerek çok önemli bir galibiyet aldı.

Hakemlerin son derece kötü yönetimi ve salonu dolduran taraftarlara rağmen özellikle Small Forwad'i Orkun Şenel'in etkili oyunu ile karşılaşmayı uzun süre önde götüren Potanın Efeleri, farkı bir ara 20 sayıya kadar çıkarmayı başardı. 4.Periyotta toplarlanmayı başaran Şanlıurfaspor Ormansporun uzun oyuncuları Omay Yıldırım ve Rasim Aksular'ın erken 5 faulle oyun dışında kalması ile bir ara 3 sayı farkla öne geçmeyi başarsa da oyunun sonlarında Ormanspor'un uzun süre sakatlığı süren Oyun kurucusu Yiğit Davulcu oyuna ağırlığını koyarak farkın açılmasını engelledi. Davulcunun oyununa pota altında Ormanspor'un Gediz Üniversitesinden aldığı Uzun oyuncusu Rahmi Hepsarsar'dan da destek gelince altın değerinde bir galibiyetle maçtan ayrılmayı başardı.

Galibiyetin kendileri için çok önemli 4 puan değerinde bri galibiyet olduğunu söyleyen Muğla Ormanspor Basketbol Takımı Başantrenörü Alkım Ay, “Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Özellikle uzun oyuncularımı da verim düşüklüğü var. Hafta içi bunları değerlendireceğiz. Şutörlerimizde uzun süredir sessiz. Allahtan iyi savunma ve kazanma isteğimizle önemli işler yapıyoruz.Birileri favori gösteriliyor olabilir ama biz elimizde ki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışacağız.Tüm maddi zorluklara rağmen yönetimimiz bunu bize hiç yansıtmıyor.Hiç bir eksiğimiz yok. Yapılacak bir oyuncu takviyesi ile çok daha ilerilere gidebiliriz, tüm Muğla'nın desteğini bekliyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.