Ormanspor 2. Lig için kolları sıvadı

Geçtiğimiz yıl 1500-2000 seyircinin salonu doldurduğunu belirten Muğla Ormanspor Basketbol Kulübü Başkanı ve Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici, hedeflerinin bu sene taraftarlarını üzmemek olduğunu söyledi.Transfer...

Ormanspor 2. Lig için kolları sıvadı

Geçtiğimiz yıl 1500-2000 seyircinin salonu doldurduğunu belirten Muğla Ormanspor Basketbol Kulübü Başkanı ve Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici, hedeflerinin bu sene taraftarlarını üzmemek olduğunu söyledi.

Transfer sezonunun başlamasına rağmen Ormanspor’un henüz transfer yapmaması konusunda ki soruları yanıtlayan Dikici, “Genel menajerimiz İlker Cömert ve Yönetim Kurulu üyemiz Muhittin Akçay bu konuda son derece titiz bir çalışma yürütüyorlar, hedefimiz hem bütçesi düşük hem faydalı hem de kulübümüzün genel vizyonuna uygun disiplinli, ahlaklı özel sporcuları bünyemize kazandırabilmek. Acele etmektense iyi bir araştırma yapmayı yeğliyoruz. En kısa zamanda Muğlalı basketbolseverlere layık bir takım oluşturacağımıza inanıyorum” dedi.

Geçen sene ki oyunculardan 4-5 ile anlaştıklarını belirten Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, Türkiye genelinde de 3 oyuncu ile prensipte anlaştıklarını kısa sürede transferleri kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.

Bu dönemde Try-outların da sürdüğünü belirten Dikici; “93,94,95 doğumlu yetenekli oyuncular arasından da taramalarımız devam ediyor, Alt yapılarımız yaklaşık bir aydır çalışmalarını hızla sürdürüyor, Genç ve Yıldız takımlarımız şu anda Yılanlı’da yüksek irtifa kampında. Emin ve sağlam adımlarla yürümek için alt yapıya da son derece önem veriyoruz. Diye konuştu.

En büyük sıkıntılarının mali konular olduğunu söyleyen Dikici; şunları söyledi: “Muğla Orman Bölge Müdürmüz Ali Yıldırım başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın büyük emeği ve desteği var, ama artık takımımız Muğla’yı aştı. Bölgenin basketbol armadası olarak üzerimize çok büyük yük düşüyor. Bu konuda tüm Muğlalıların, Tüm basketbolseverlerin desteklerini bekliyoruz.”

Kasım ayında başlayacak öncesi Ormanspor Basketbol Takımının Eylül’ün ilk haftası transferleri bitirip kampa girmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.