Ormancıların performansı değerlendirildi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nün 2012 yılı performans değerlendirme toplantısı Marmaris’te yapıldı.Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Vedat Dikici...

Ormancıların performansı değerlendirildi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nün 2012 yılı performans değerlendirme toplantısı Marmaris’te yapıldı.

Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Vedat Dikici ve Özkan Şahin, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri ile Orman İşletme Şefleri katıldı. Marmaris Grand Yazıcı Mares Otel’de gerçekleştirilen “İşletme Şefleri Performans ve Değerlendirme Toplantısın” da her Orman İşletme Şefi sunum yaparak çalışmalarını anlattı.

Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, 2012 yılında genel anlamda belirlenen hedeflere ulaşıldığını belirterek, bu konuda emeği geçen tüm personele teşekkür etti. Özellikle orman yangınlarıyla mücadelede çok başarılı bir yıl geçirildiğini vurgulayan Bölge Müdürü Yıldırım, 2013 yılında da aynı şekilde başarılı bir yıl geçirmek için şimdiden çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü 2012 yılı performans değerlendirme toplantısında, ilk olarak Şube Müdürleri kendi alanlarında yapılan çalışmaları değerlendirdi. Daha sonra 74 Orman İşletme Şefliğinin değerlendirmesi yapıldı. Orman İşletme Şefleri bölgelerinde yapılan çalışmaları anlatırken, toplantı genel bir değerlendirme ile sona erdi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl yapılan performans değerlendirme toplantısına açılışına bu yıl bölgede ikamet eden emekli meslek büyükleri de davet edildi. Emekli Orman Genel Müdürü Yardımcısı Ramazan Çakır, Emekli Başmüfettiş Süleyman Karcı ve Muğla Eski Orman Bölge Müdürlerinden Durmuş Uğur Marmaris’teki değerlendirme toplantısında genç meslektaşlarına yaptıkları sunumlarıyla tecrübelerini aktardılar.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.