Ormancılardan anlamlı bağış

Milas Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli yangın söndürme ekipleri, Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası çerçevesinde toplu kan bağışında bulundu.Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Kızılay arasında...

Ormancılardan anlamlı bağış

Milas Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli yangın söndürme ekipleri, Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası çerçevesinde toplu kan bağışında bulundu.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Kızılay arasında geçtiğimiz yıllarda protokol gereği Milas Orman İşletme Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleşen kan bağış kampanyasına ilgi fazla olunca müdürlük bu yıl da Kızılay için kan bağışında bulundu. Milas Orman İşletme Müdürlüğü Senai Atilla Lokali'nde gerçekleşen kan bağış kampanyasına 85 personel katılırken, bunlardan 60’ı kan verebildi.

Kızılay Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağışı Merkezi ekiplerinin kurduğu kan toplama ünitesinde sıraya giren işçi ve memurlar kampanyaya yoğun ilgi gösterdi.

Kan bağış kampanyası hakkında basına bilgi veren Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu, "Yoğun ilgi gösteren personelimize bu yıl da duyurusunu yaptığımız bağış kampanyasına gerekli ilgiyi göstermeleri öncelikle bizleri mutlu etmiştir. Kızılay aracılığı ile toplanılan kanların ne kadar önemli olduğunu hepimiz görüyoruz. İnşallah kan bağışı yaralılarımıza şifa verir ve onlara yararlı olur. Biz de bundan mutluluk duyarız" şeklinde konuştu.

Kızılay Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağışı Merkezi doktorlarından Dr. Ruhi Gündüz de, “Kan bağışı, kendi sağlığımız için faydalı. Neden faydalı hücrelerimiz yenileniyor. Bu Nedenle 3 ayda bir kan bağışında bulunmalıyız” diyerek Orman personeline teşekkür etti.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.