Ormancılara İş Sağlığı eğitimi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve bağlı orman işletme müdürlüklerinde yapılan "İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi" Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü'nde de yapıldı. Yaklaşık 6 saat süren eğitimler kapsamında...

Ormancılara İş Sağlığı eğitimi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve bağlı orman işletme müdürlüklerinde yapılan "İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi" Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü'nde de yapıldı. Yaklaşık 6 saat süren eğitimler kapsamında 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında ayrıntılı bilgi verildi.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Denizli, İzmir ve Muğla orman bölge müdürlüklerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ile ilgili bilgilendirme seminerleri düzenlemesi için görevlendirilen 6 uzmandan biri olan Seyit Sayın Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli tüm idari ve teknik personelin katıldığı seminer hakkında bilgi veren Yatağan Orman İşletme Müdürü Hasan Hakan Zeybek; “Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmaların 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası'na uygunluğunu sağlamak amacıyla önemli çalışmalar yapıyor. Bunlardan birisi de 'İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanlığı Eğitimleri”. Bu kapsamda İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Orman Mühendisi Seyit Sayın Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Seminer kapsamında 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ile ilgili ayrıntılı bilgi verilecek” şeklinde konuştu.

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü personeline seslenen Seyit Sayın güvenlik önlemlerinin üst düzeyde tutulmasının önemine vurgu yaptı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası hakkında bilgi vererek; “Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü FSC'ye sahip bir müessese olarak iş sağlığı ve güvenliği konusuna özellikle dikkat etmeli. Üyelik tabanına dayalı, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluş olan FSC (Orman Yönetim Konseyi), orman yönetim sistemlerinin yaygınlaştırılmasını ve insanların bir araya gelerek, kötü orman politikalarının engellenmesi çalışmasını, ilke edinen bir kuruluş olarak dikkat çekiyor. Bunları göz önüne aldığımızda sorumluluğunuzun bir kat daha arttığının farkında olmalısınız. İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili genel kavramlar ile temel iş sağlığı, ergonomi gibi konular iyi bilinmeli” dedi.

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.